Tóth Gabinak több hónapig migrénje volt a budapesti levegőtől - de beszélt a hit megtartó erejéről, a haza, az otthon jelentőségéről...

Volt egy konkrét pont, amikor bedurvultak a kritikák. Tóth Gabi a Pesti TV műsorában adott interjút.

Tóth Gabi, aki októberben arról beszélt, hogy neki semmi köze a politikához, a Pesti TV egyik adásában adott interjút Bohár Dánielnek „a család fontosságáról, a hit megtartó erejéről, a haza, az otthon jelentőségéről”. A műsor címe az, hogy Mi vagyunk a magyarok.


Az énekesnőt jó ideje szinte minden interjúban kérdezik a vele szemben megfogalmazott kritikákról, amelyről Tóth Gabi általában azt mondja, hogy gyűlöletkampány folyik ellene a (közösségi) médiában, és most azt is megmondta, szerinte mióta van ez. Később hozzáteszi az énekesnő, hogy ezt az egészet gyakorlatilag csak online tapasztalja, ha a való életben jönnek oda hozzá az emberek, szinte mindig kedvesek vele, szemtől szemben nem tapasztal gyűlöletet.

„A támadásokat már éreztem az elmúlt években, nem voltak ennyire intenzívek, de talán pont egy éve decemberben kezdődött legelőször A pozsonyi csatával. Utána gondolkodtam el először ezen: valójában most engem miért bántanak? Ez nekem szól, ez az én problémám, vagy ez mindenkinek a saját problémája, amivel nekik van dolguk? Akkor én ezt betudtam ennek. Én nem most vallottam meg a hitemet. Ha valaki engem követ tizenhét éve az oldalaimon (még a MyVIP-n, mert régen még ilyen is volt), [az tudja, hogy] én mindig is nagyon fontosnak találtam beszélni az értékeinkről, a gyökereinkről, mert én nagyon büszke voltam arra, ahonnan jöttem. Egészen a Megasztártól kezdve, amikor Tapolcáról eljöttem, nekem évekig nagyon nehéz volt elengednem a vidéket, nagyon sokat jártam vissza.”

Tóth Gabi énekelte ugyanis A pozsonyi csata című animációs film betétdalát, ami majdnem egy éve jelent meg. Az alábbi videóról van szó, ezek szerint Tóth Gabi úgy érzi, innentől kezdve érkeztek az egyre durvább bántások, amikbe egy idő után fizikailag bele is betegedett.


Az énekesnő hozzáteszi, hogy korábban is gyakran beszélt a hitéről-hazájáról, csak nem ezen volt a fókusz, mert a bulvárcikkek elsősorban a magánéletét tárgyalták. Az énekesnő azt mondja, számára nagy öröm volt, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus révén idén többet beszélhetett a hitéről, de hozzáteszi, lehet, hogy volt, akinek ez így sok volt.

Az interjúban Tóth Gabi visszaemlékszik arra, milyen volt az az időszak, amikor a Megasztár kapcsán először Budapestre került, azt mondja, nehezen szokta meg, sőt, a budapesti levegőtől több hónapra migrénje lett. Íme a teljes videó.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....