Rajtunk röhög Európa: a magyarok csináltak egy kamukaput egy betonkerítésre, ezt kérte az EU-s pályázat

„Örkény felsírna örömében.
Szolnokon az Ormos Imre parknál épült ez a kapu a betonfalra.”

Így kezdődik a Magyar Kétfarkú Kutya Párt posztja egy betonkerítésre tett vakkapuról. A párt azt írja, hogy „az épp arra járó Lits Lászlótól, az NHSZ Szolnok Közhasznú Nonprofit Kft. vezetőjétől megtudhattuk, hogy az EU-s pályázatban szerepelt itt egy bejárat, amit a szomszédos lakópark lakói aztán mégsem szerettek volna, de a pályázatban meg volt bejárat, így az a megoldás született, hogy a betonfalra tettek egy kaput, ami a cég vezetője szerint már megfelel az EU-nak.”

Mindezt csak azért merjük az érintettek megkérdezése nélkül mi is lehozni, mert májusban már a Szolnoki Napló is megírta ugyanezt, csak valószínűleg az abszurd ügy akkor nem jutott el az országos nyilvánosságig. Sőt, cikkünk megjelenése után jelentkezett a Kimondott Szolnok Facebook-csoport, hogy valójában ők dobták fel a témát, „a Szolnoki Napló meg kényszerűségből foglalkozott vele, mert már nem tudtak vele mit csinálni, amikor rég úton volt a közröhej”.

A Kutyapárt mindenesetre tett most az ajtó mellé ablakokat, elé pedig lábtörlőt, „ha már”.Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....