Dzsudzsák készül már a futball utáni életére - nem akármilyen bizniszbe szállt be

Szállj magasra, kapitány! Azért a válogatott labdarúgó még aligha hagyja abba aktív pályafutását.

Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó alighanem készül már a futball utáni életére, mert mint az Mfor.hu megírta, léghajógyárba szállt be az ismert labdarúgó.

Mint a cikk írja, 2021. február 18-tól Dzsudzsák Balázs a Nyírlugoson bejegyzett Első Magyar Léghajógyár Kft. egyik (kisebbségi) tulajdonosa. A társaság fő tevékenysége légi, űrjármű gyártása. A cégnek több tulajdonosa is van, így 50 százaléka van az RTS Vízvágó Kft.-nek,
20 százaléka az izraeli Atlasnak,15-15 százaléka pedig a Mopi-Trade-nek és Dzsudzsák Balázsnak. A lap emlékeztet rá, Dzsudzsák Balázsnak ez már sorban a negyedik gazdasági érdekeltsége, eddig sportszer- és egészségügyi üzletekben bukkant fel a neve.

Természetesen a focistát még korai lenne leírni, hiszen csapatával, a DVSC-vel visszakerült az NB I.-be, és vélhetően még esze ágában sincs abbahagyni az aktív pályafutását. Annál is inkább, mert a magyar válogatott remek Eb-szereplése közben azért biztosan sokaknak eszébe jutott, hogy az élet ismétli magát, de 2016-ban Lyonban volt egy Dzsudzsákunk, aki duplázott a portugálok ellen.

Arra gondolok, hogy sajnos a portugáloktól megint kaptunk egy hármast, és megint az történt, hogy a magyar szurkolók által gyepált Cristiano Ronaldo megrázta magát, és kétszer betalált. A szurkolónak persze az a dolga, hogy szurkoljon, de az elmúlt évek fél tucat magyar–portugál személyes emléke alapján, amikor a nézők elkezdik szidni Ronaldót, nekem már egyre inkább Ady Endre örökbecsűje, a Muszáj Herkules jut eszembe, mert szerintem Ronaldo azt érezheti, mint Ady:

„De nyelvelnek, zsibongnak, űznek
S nekihajtanak önvesztükre
Mindig új hitnek, dalnak, tűznek.

Szeretném már magam utálni,
De, istenem, ők is utálnak:
Nem szabad, nem lehet megállni.”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....