4 millió forintnyi gázsit költött el előre, munkásszállón él a magyar sztár

A parányi „lakásban” fogadta a Blikk stábját Beat, azaz Fehér Tibor.

Munkásszállón él a Fekete Vonat rappere, aki előre elköltötte már a gázsiját, pedig csak néhány napja léptek fel a Papp László Budapest Arénában, ahol közel tízezren gyűltek össze, hogy újra együtt láthassák L.L. Juniort, Mohamed Fatimát és Beatet, azaz Fehér Tibort.

A Blikk Tv meglátogathatta a rappert a munkásszállón, ahol most lakik, megdöbbentő körülmények között.

A rapper elmondta, már körülbelül két hónapja él a szállón, már a karácsonyt is ott töltötte. Bár eleinte igyekezett hangulatossá tenni a lakást, de csak szomorúbb lett tőle.

„Egy otthon kialakult magánéleti viszálykodás miatt úgy döntöttem, jobb lenne, ha a koncert előtt külön rendeződnék, és nyugodtan tudnék készülni. Volt otthon némi vita, ami azóta is tart, de igazából erről többet nem szeretnék mondani. A lényeg az, hogy hónapok óta itt vagyok, és úgy tűnik, itt is ragadtam” – mondta el Beat.

Annak ellenére, hogy majdnem 4 millió forintot vett fel a nagy visszatérés előlegeként, állítása szerint a pénz szinte azonnal elfolyt.

„Egészen pontosan 3.7 millió forint, amit előlegben vettem fel. Ezt másfél hónapon keresztül részletekben kaptam meg. Tudom, hogy ez soknak tűnhet, de rengeteg olyan lyuk volt, ami betömésre várt. Ha huzamosabb ideig valakinek nem érkezik jelentősebb összeg a konyhára, csak annyi, amennyi az életben maradáshoz szükséges, akkor egy hatalmas vákuum alakul ki, ami beszippantja az embert. Higgyék el, hogy volt ennek hova kerülnie. Volt rengeteg olyan dolog, amivel el kellett sietnem, ide, oda, amoda. Illetve próbáltam olyan ruházatokat megvenni, amiktől az ember úgy érzi magát ebben a sztár közegben, hogy neki is ott a helye.”

– fogalmazott.

Annak ellenére, hogy a külsőségekkel így egyenesbe került – már ami a koncerteket illeti -, Beat azt mondja, mivel pontosan ilyen körülmények között nőtt fel a gyermekotthonban, így nem idegen számára a környezet, sőt, igazán „otthonos”.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....