Orbán elleni konzultáció jelent meg - Támogatja Ön, hogy a magyar közpénzeket és az EU-s támogatásokat is fideszes bűnöző....

KAMU KONZULTÁCIÓ HELYETT



1, Szeretné Ön, hogy Magyarországot egy pszichopata köztörvényes tolvaj és gátlástalan fideszes bűntársai irányítsák?



2, Támogatja Ön, hogy a magyar közpénzeket és az Uniós támogatásokat is ez a szűkkörű, fideszes bűnöző banda nyúlja le?



3, Szeretné Ön, hogy a dilettáns és korrupt kormány jogsértő ámokfutása miatt a forint történelmi mélypontra süllyedjen, az árak, a magyar államadósság és a költségvetési hiány pedig az pedig az egekbe emelkedjenek?



4, Támogatja Ön azt, hogy kórházak, iskolák és lakások helyett stadionok, templomok és vadászházak épüljenek közpénzből?



5, Szeretné Ön, hogy a fideszes bűnbanda végleg szétzúzza a magyar jogállamiságot, demokráciát és kivezesse Magyarországot az Európai Unióból?



6, Támogatja Ön, hogy a fideszes oligarchák közpénzekből urizáljanak, orgiázzanak és drogozzanak luxus jachtokon, magánrepülőkön és helikoptereken, miközben az átlagos magyar állampolgárnak már bérletre és a rezsiköltségre sem telik?



7, Szeretné Ön, hogy a hitvány fideszes pártkatonák az élet minden területén, a bíróságokon, közhivatalokban, iskolákban és a színházakban is átvegyék a hatalmat?



8, Támogatja Ön azt, hogy Orbánék az aljas strómanjaik, fiktív szerződések és hamis válóperek révén külföldre menekítsenek sok ezer milliárdnyi magyar közpénzt?



9, Szeretné Ön ezt a gyalázatot némán és gyáván tűrni tovább vagy kész kiállni a jogaiért és gyermekei jövőjéért?



10, Támogatja Ön, hogy a gyalázatos orbáni diktatúra megdöntése után minden fideszes gazember felelősségre legyen vonva és el legyen számoltatva az utolsó forintig?



Dániel Péter -





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen