Celeb botrány: Krausz Gábor taslival leckéztetné meg azokat, akik Tóth Gabit bántják


Az énekesnő férjénél betelt a pohár.


Tóth Gabi befutása óta az egyik legmegosztóbb előadónak számít hazánkban. Amíg egyesek minden lépéséért képesek rajongani, addig akadnak olyanok is akik semmilyen tevékenységét nem képesek elismerni, bárhogy is törekszik. Bár ezzel a jelenséggel az énekesnő és férje, Krausz Gábor is megtanultak együtt élni, az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése óta annyi bántás éri Gabit, hogy már egyikük sem hajlandó csendben tűrni a kritikákat.

A családanya a Mokkának adott keddi nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a kongresszusos szereplése óta egyfajta karaktermészárlás áldozata lett, most pedig Krausz Gábor is megszólalt a témával kapcsolatban, aki elmondása szerint legszívesebben egy jól irányzott taslival hallgattatná el felesége bírálóit.


"Megértem, ha néhányan most elfogultsággal fognak vádolni. Számomra azonban természetes, hogy kiállok a családomért, a feleségemért, bármi történjék is. Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik, amiért a való életben biztosan járna egy jól irányzott tasli. Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem, aki nem védené, óvná meg a szíve választottját, ha nyilvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem.

Gabit is felkerte a Magyar Turisztikai Ügynökség egy projektre, aminek az a lényege, hogy a hagyományos, közismert dalainkat feldolgozzak, modern köntösbe öltöztetik, ujra hangszerelik. A cél az, hogy a fiatalokhoz is utat találjanak ezzel és népszerűsítsék. Megőrízve megújítunk, hogy továbbadhassuk értékeinket az utánunk jövő generáció számára.

Közeleg a karácsony, Gabi ezért A Mennyből az angyalt énekelte el és a hozzá készült klip is ezt az emelkedett hangulatot tükrözi. A karácsonyról, a szeretet ünnepéről szól. Néhány “véleményvezér”, “újságíró” ezt nem nézte jó szemmel és újabb gyűlölet hullámot gerjesztett. Advent idején, a szeretet ünnepére készülve. Arctalan, névtelen embereket hergelve. Mindezt a tolerancia és elfogadás jegyében. Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk.

Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig ,amit egy férj ilyenkor érez gyomorszorító. Mert jó néhány kérdést szeretnék ilyenkor feltenni, szemtől szembe és tisztázni, korrekten, hogy mi is a gond" - olvasható a séf közösségi oldalán.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen