Durva kritika: a fideszes ficsúrok annyi pénzt loptak össze, hogy még az ükunokájuk is luxuséletet élhet majd

Mindenki a szülőföldjén boldogulhasson!

Miközben a magyar fiatalok egy jelentős része arra kényszerül, hogy elhagyja a hazáját egy jobb élet reményében, addig az Orbán-família és a fideszes ficsúrok annyi pénzt loptak össze, hogy még az ükunokájuk is luxuséletet élhetne azokban a kastélyokban, kúriákban, luxuspalotákban, amelyeket összeharácsoltak maguknak az elmúlt tíz évben.

A néppárti Jobbik már sok éve azt követeli, hogy mind itthon, mind az Európai Unióban ki kell egyenlíteni az egyenlőtlenségeket, meg kell szüntetni azokat a tátongó bérszakadékokat, amelyek arra kényszerítik a fiatalokat, hogy elhagyják szülőföldjüket.

A néppárti Jobbik a kamuszabadságharcok helyett arra fog törekedni a 2022-es rendszerváltás után, hogy kiegyenlítse a bérkülönbségeket. Az Európai Unió egyik alapeszméje az egyenlőtlenségek kiegyenlítése, ennek része kell, hogy legyen a bérkülönbségek felszámolásának szándéka is! Mi tehát semmi mást nem szeretnénk, mint érvényt szerezni ennek az uniós alapelvnek a közös európai politikában.

Az Orbán-rezsim alatt jogtalanul és csalárd módon eltulajdonított ezermilliárdokat is erre kell majd fordítani az elszámoltatás után, a magyar emberek jólétére.
‼️ Fizessenek meg a tolvajok, végre éljenek jól a magyarok!





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....