Dopeman pálfordulása: A magyarok még senki alatt nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány idején

A rapper szerint „az előválasztás arról szól, hogy beteljesedik Gyurcsány bosszúja az MSZP-n”.

Kisebb kihagyás után ismét vélemény-videót tett közzé Dopeman. A rapper témája az ellenzék-Fidesz összehasonlítása, és a 2022-es választás volt.

Szerinte az ellenzék különböző – főként önkormányzati – pozíciók birtokában bebizonyította: alkalmatlan bármiféle struktúrát működtetni. Hozzátette: nem érdeklik őt a nehézségek, mert a koronavírus-válság mindenkit érintett.

„Koszos a város. Redvás. Fújja a szemetet a szél. Budapest mocskos” – hozott egy példát szavai alátámasztására.

A rapper szerint a baloldal képtelensége az irányításra azért van, mert egész életükben úgy politizáltak, hogy kritizálták a hatalmat, de ők maguk nem szoktak hozzá a kormányzáshoz.

„Ne mondjuk, hogy nincs Gyurcsány. Gyurcsány az előválasztással megnyerte azt, amit meg akart nyerni. Ez az előválasztás arról szól, hogy beteljesedik Gyurcsány bosszúja az MSZP-n” – tért rá egy másik témára Dopeman, aki leszögezte: ez nem Fidesz-álláspont, ezt mindeni látja, akinek van szeme. Szerinte a volt miniszterelnök legalább akkora intrikus és hatalomtechnikus, mint Orbán, ellenben nem tud kormányozni.

Dopeman elmondta: az ellenzék közelmúltbeli tevékenysége „biztosíték arra, hogy semmilyen minőségi változás az Orbán-kormányhoz képest nem fog megtörténni. Még a programjaik is szarok. Nemhogy mást nem tudnak, még azon belül sem tudnak jobbat hazudni, mint amit az Orbán ajánl”.
Úgy véli, hamarosan kétpártrendszer alakulhat ki, viszont ha így lesz, akkor „azt kell majd nézni, hogy ki az ügyesebb játékos”.

Összehasonlítva a rendszerváltás utáni kormányokat, Dopeman arra jutott, hogy „a magyarok még senki alatt nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány alatt”. Később megismételte, hogy a kormányzóképesség a lényeg, és hogy ezért is a Fideszre fog szavazni.

A teljes videót itt nézheti meg.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....