van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
thepost.hu / Magyarország / Budapest
THE POST
HU
HOME POLITIKA FELKAVARÓ KÉKFÉNY KORONAVÍRUS YOUTUBE IMPRESSZUM 2021-05-14
< ugrás a legfrissebb hírekhez

Gyermeket vár Berki Krisztián és felesége, Mazsi


Le sem tagadhatnák, mennyire boldog Berki Krisztián és kedvese, Mazsi.

Az izomceleb és felesége nem is titkolták, hogy nagyon szeretnének közös gyermeket, ám eddig valamiért nem jártak sikerrel. Az elmúlt időszakban közlekedési kihágásai miatt pellengérre állított Krisztiánnak annyi rossz hír után végre újra boldogsággal telhet meg a szíve. A szemfüles rajongók egy ideje már sejtik, hogy nem véletlenül gömbölyödik Mazsi pocakja, ám Berkiék egyelőre hallgattak. Ám mivel egyes információk szerint már túl vannak a vízválasztónak számító harmadik hónapon, nem akarták tovább titkolni a boldogságukat.

– Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket, és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír – mondta a pár egyik barátjaKrisztián és Mazsi már azt is tudják, ha fiuk lesz a pici, akkor a Krisztián nevet kapja. A házaspár sokat küzdött azért, hogy teljesüljön legnagyobb álmuk.

– Nem tudom, miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van, amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem – mondta Berki még tavaly az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a küzdelmükről, majd nem sokkal később, a Life TV reality műsorában, a Van életünkben a korábban a főpolgármesteri posztért is harcba szálló Berki arról beszélt, megvizsgáltatta magát, miatta nem jön-e a várva-várt gyermek.

– Az, hogy a spermaszámom, vagyis a termékenység egyenlő a nullával, abszolút sokkolt – mondta akkor kétségbeesetten Krisztián, ám úgy tűnik, sikerült orvosolni a problémát.

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a hot! magazinnak nyilatkoztak kálváriájukról, ugyanis nem ment olyan egyszerűen Mazsi teherbeesése, mint az elsőre gondolták, így még a művi megtermékenyítéssel is próbálkoztak.

"Az első inszeminációba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumtermelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelenül. Bántott, de ekkor még nem keseredtünk el"

– mesélte Mazsi, aki azt is hozzátette: a sikertelen beültetés után egy specialistát kerestek fel, így újabb vizsgálatok kezdődtek, amelyek szintén nem várt eredményt hoztak.

– Elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk egy lombikkal. Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete. Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam – tette hozzá Mazsi, akire ezután újabb konzultációk vártak, hogy változtassanak a hormonok adagolásán.

A pár mindent megtett annak érdekében, hogy Mazsi mielőbb teherbe essen, még egy természetgyógyászt is felfogadtak, aki összeállított egy várandóssági vitamincsomagot, illetve Mazsi gerincét is helyre tette, hogy semmi ne akadályozhassa a baba érkezését. Csak ezt követően vágtak bele a második lombikprogramba, ami már jó híreket hozott.

Mint Mazsi elárulta, ekkor már három petesejtet is találtak nála, így már csak az volt a kérdéses, ezek közül hányat tudnak megtermékenyíteni. Mint kiderült, a petesejtek közül kettő elpusztult, így csak egy maradt. Míg végül azt a rossz hírt kapták, hogy sikertelen volt a megtermékenyítés, elmarad a beültetés.

"Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó! Egész nap csak feküdtem és sírtam. Aki ebben a cipőben jár, tudja, hogy milyen ez az érzés"

– fakadt ki Mazsi, akinek egyetlen támasza a férje, Krisztián volt, aki mellett akkor is kitartott volna, ha nem lehetett volna gyerekük.

A pár a stresszes időszakot követően lazítani szeretett volna, így elutaztak a Maldív-szigetekre, abban bízva, a pihenés segít a feleségnek abban, hogy teherbe essen. Mazsi elmondta, amikor hazaértek, megjött a menstruációja, s ekkor már teljesen elengedte az egészet, ám az interneten még keresgélt alternatív gyógymódok után, így talált rá az akupunktúrás kezelésre, amit a pároknak javasolnak, mielőtt belekezdenének a babaprojektbe.

– Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda! – mesélte Mazsi, Krisztián pedig hozzátette: ő szinte azonnal érezte, hogy felesége teherbe esett.

"Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, most lett terhes. Így is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot"

– jelentette ki Berki.

Mint kiderült, még azelőtt, hogy bizonyossá vált, Mazsi terhes, voltak erre utaló jelek, ugyanis annyira kívánós volt, hogy krumplifőzeléket evett görög salátával. Csak ezután végzett el egy terhességi tesztet, amelyen végre megjelent a csík, amire már nagyon várt.

– Remegtem, örültem, sírtam és nevettem egyszerre, ám nem volt otthon senki, akivel megoszthattam mindezt. Krisztián éppen az új munkahelyén tárgyalt, így felhívtam, hogy megtudjam, mikor végez – mesélte Mazsi, aki elindult férjéhez, ám eközben az egyik barátnőjét felhívta, hogy elmondja a nagy hírt, mivel valakivel mindenképp meg szerette volna osztani.

– Csináltam egy kis borítékot is, amibe beletettem a tesztet, majd ráírtam: „Apa leszel” – tette hozzá boldogban a kismama, aki azután adta oda Krisztiánnak a borítékot, hogy beült a kocsiba. Bár épp sietnie kellett, de ez addig a pillanatig tartott, amíg meg nem pillantotta a borítékot.

– Brutális élmény volt, alig hittem el, csak kapkodtam a levegőt, szinte sokkot kaptam annyira meglepődtem – mondta Berki, illetve hozzátette, aznap és másnap is elvégeztek egy terhességi tesztet, hogy biztosak legyenek benne, tényleg érkezik a baba, ráadásul ez pont Valentin-napon történt. Krisztián elmondta, azóta már jártak ultrahangon, illetve Nifty-vizsgálaton is, ami kiszűri a rendellenességeket.

Krisztián azt is elmesélte, hogy azon a héten, amikor megtudták a hírt, ugyan első házasságából született gyermeke, Nati, még nem tudta, hogy nővér lesz, ám egy beszélgetés során felvetette, hogy a kistestvére már ott van Mazsi pocakjában. Ezután már Nati is elkísérte őket az ultrahangos vizsgálatra, amikor pedig már látszott az ultrahangos képen a testvére, a doktor behívta Natit, hogy megmutassa neki.

Az örömüket viszont beárnyékolja Berki botránya, akit azzal vádolnak, hogy egy autóbusz előtt büntetőfékezett. Tettéért az ügyészség két és fél év letöltendő börtönbüntetést kért rá.

"Borzalmas volt, amikor kiderült, hogy újra elővették Krisztián ügyét. Nekünk végünk, ha a férjem éppen most kerül börtönbe. Nem tudom, hogy éljük túl"

– fakadt ki Mazsi, aki azt is hozzátette, hogy az eset idején ott ült a férje mellett az autóban, így pontosan tudja, mi történt.

– Ám annyi mindent láttam már, hogy cseppet sem vagyok biztos abban, hogy nem kerül rácsok mögé. Amikor a legboldogabb perceket kellene énünk, mert a szerelmünk gyümölcse növekszik a pocakomban, villámcsapádként ért minket ez a hercehurca – mesélte Mazsi, aki amiatt fejezte ki az aggodalmát, hogy nem szabadna stresszelnie, mivel az árthat a babának, de nem is tud aludni mostanában, csak napi négy órát. Épp ezért döntöttek úgy a férjével, hogy elutaznak a Maldív-szigetekre, nehogy bármi baja legyen a gyermeküknek.

– Akárhogy is van, bizakodó vagyok, remélem, a születendő kisbabánknak egyetlen napra sem kell hiányolnia az édesapját. Beleroppannék, ha a gyermekünk apa nélkül nőne fel. És azt sem bírnám elviselni, ha Krisztián lemaradna a szülésről, a fontos, a pótolhatatlan pillanatokról, az első mosolyról, az első lépésekről – mondta könnyek közepette Mazsi, aki nap mint nap imádkozik azért, hogy kiderüljön az igazság, vagyis, hogy Krisztián ártatlan.

Mint ismeretes, Berki nem először keveredett botrányba, ugyanis korábban balesetezett már egy motorossal, aki feljelentette őt cserbenhagyásért, továbbá egy hatmilliárdos költségvetési csalásban is érintett volt, amelynek kapcsán beismerte a hibáját.

Berki elárulta, a legnagyobb nehézséget az jelenti neki, hogy van egy nyolcéves kislánya, akinek ezt át kell élnie.

– Az egyik este odabújt hozzám, potyogtak a könnyei, majd azt kérdezte, „apu, ugye, nem mész börtönbe”. Azt válaszoltam, hogy ebből az ügyből kifolyólag nem fogok. Nem ítéltek el, csupán van egy vád ellenem. De az biztos, hogy nem hagyhatom cserben sem a feleségemet, sem pedig a családomat, mert felelősségteljes apa és férj vagyok. Az emberek zöme viszont már a börtönben lát – tette hozzá Berki.

blikk
Ezt olvassa mindenki:
Érdekes: nem akármilyen pilóta hozta haza Szijjártó Pétert  
Eldőlt: 400 határon túli templom épül fel jó magyar forintból - köszönjük, hogy Te is hozzájárultál  
Kövess minket:
     
A hét hírei:
Érdekes: nem akármilyen pilóta hozta haza Szijjártó Pétert
Jön az egységes európai oltási igazolvány - lassan már szintek is lesznek a védettségben?
A Fidesz közleményt adott ki, mert szerintük Gyurcsányék utálják a határon túli magyarokat
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
A NAV-nál kötött ki Hadházy Ákos feljelentése, akik költségvetési csalást ugyan nem talál...
Infarktust kapott Fásy Ádám, meg kellett műteni
Fásy magától talán el sem megy az orvoshoz, felesége beszélte rá . Drámai napokon van tú...
Az autósok egy emberként kapnak a szívükhöz ezután: rekordot dönthet a benzinár
A magyarországi üzemanyagárak 2 hónapon belül megdönthetik a kilenc évvel ezelőtti rekordot....
Varga Judit most nagyon odamondta Brüsszelben: kiállt a rezsicsökkentés mellett - szerinte a magyar kormány mindig nyitott marad a párbeszédre
Varga Judit, hívhatjuk Orbán jobbkezének is, Brüsszelben szólalt fel, és kifejtette, hogy az oltás nem politikai kérdés. Sérelmezte, hogy vannak akik emberéletekből politikát csinálnak....
  
Őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki szerint minden beoltott meghalt egy faluban
Csütörtökön is megtartotta szokásos online sajtótájékoztatóját az operatív törzs, miután Gulyás Gergely bejelentette, hogy a mostani számítások szerint a pünkösd utáni héten éri ...
  
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
A férfinak nem voltak komolyabb tünetei, de egy napig kórházban tartották. Egy adag helyett tévedésből hat adagot adtak be a Pfizer vakcinájából egy szombathelyi férfinak – írta meg k...
  
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
thepost.hu / Magyarország / Budapest
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
      HU  
THE POST

Gyermeket vár Berki Krisztián és felesége, Mazsi


Le sem tagadhatnák, mennyire boldog Berki Krisztián és kedvese, Mazsi.

Az izomceleb és felesége nem is titkolták, hogy nagyon szeretnének közös gyermeket, ám eddig valamiért nem jártak sikerrel. Az elmúlt időszakban közlekedési kihágásai miatt pellengérre állított Krisztiánnak annyi rossz hír után végre újra boldogsággal telhet meg a szíve. A szemfüles rajongók egy ideje már sejtik, hogy nem véletlenül gömbölyödik Mazsi pocakja, ám Berkiék egyelőre hallgattak. Ám mivel egyes információk szerint már túl vannak a vízválasztónak számító harmadik hónapon, nem akarták tovább titkolni a boldogságukat.

– Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket, és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír – mondta a pár egyik barátjaKrisztián és Mazsi már azt is tudják, ha fiuk lesz a pici, akkor a Krisztián nevet kapja. A házaspár sokat küzdött azért, hogy teljesüljön legnagyobb álmuk.

– Nem tudom, miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van, amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem – mondta Berki még tavaly az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a küzdelmükről, majd nem sokkal később, a Life TV reality műsorában, a Van életünkben a korábban a főpolgármesteri posztért is harcba szálló Berki arról beszélt, megvizsgáltatta magát, miatta nem jön-e a várva-várt gyermek.

– Az, hogy a spermaszámom, vagyis a termékenység egyenlő a nullával, abszolút sokkolt – mondta akkor kétségbeesetten Krisztián, ám úgy tűnik, sikerült orvosolni a problémát.

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a hot! magazinnak nyilatkoztak kálváriájukról, ugyanis nem ment olyan egyszerűen Mazsi teherbeesése, mint az elsőre gondolták, így még a művi megtermékenyítéssel is próbálkoztak.

"Az első inszeminációba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumtermelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelenül. Bántott, de ekkor még nem keseredtünk el"

– mesélte Mazsi, aki azt is hozzátette: a sikertelen beültetés után egy specialistát kerestek fel, így újabb vizsgálatok kezdődtek, amelyek szintén nem várt eredményt hoztak.

– Elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk egy lombikkal. Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete. Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam – tette hozzá Mazsi, akire ezután újabb konzultációk vártak, hogy változtassanak a hormonok adagolásán.

A pár mindent megtett annak érdekében, hogy Mazsi mielőbb teherbe essen, még egy természetgyógyászt is felfogadtak, aki összeállított egy várandóssági vitamincsomagot, illetve Mazsi gerincét is helyre tette, hogy semmi ne akadályozhassa a baba érkezését. Csak ezt követően vágtak bele a második lombikprogramba, ami már jó híreket hozott.

Mint Mazsi elárulta, ekkor már három petesejtet is találtak nála, így már csak az volt a kérdéses, ezek közül hányat tudnak megtermékenyíteni. Mint kiderült, a petesejtek közül kettő elpusztult, így csak egy maradt. Míg végül azt a rossz hírt kapták, hogy sikertelen volt a megtermékenyítés, elmarad a beültetés.

"Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó! Egész nap csak feküdtem és sírtam. Aki ebben a cipőben jár, tudja, hogy milyen ez az érzés"

– fakadt ki Mazsi, akinek egyetlen támasza a férje, Krisztián volt, aki mellett akkor is kitartott volna, ha nem lehetett volna gyerekük.

A pár a stresszes időszakot követően lazítani szeretett volna, így elutaztak a Maldív-szigetekre, abban bízva, a pihenés segít a feleségnek abban, hogy teherbe essen. Mazsi elmondta, amikor hazaértek, megjött a menstruációja, s ekkor már teljesen elengedte az egészet, ám az interneten még keresgélt alternatív gyógymódok után, így talált rá az akupunktúrás kezelésre, amit a pároknak javasolnak, mielőtt belekezdenének a babaprojektbe.

– Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda! – mesélte Mazsi, Krisztián pedig hozzátette: ő szinte azonnal érezte, hogy felesége teherbe esett.

"Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, most lett terhes. Így is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot"

– jelentette ki Berki.

Mint kiderült, még azelőtt, hogy bizonyossá vált, Mazsi terhes, voltak erre utaló jelek, ugyanis annyira kívánós volt, hogy krumplifőzeléket evett görög salátával. Csak ezután végzett el egy terhességi tesztet, amelyen végre megjelent a csík, amire már nagyon várt.

– Remegtem, örültem, sírtam és nevettem egyszerre, ám nem volt otthon senki, akivel megoszthattam mindezt. Krisztián éppen az új munkahelyén tárgyalt, így felhívtam, hogy megtudjam, mikor végez – mesélte Mazsi, aki elindult férjéhez, ám eközben az egyik barátnőjét felhívta, hogy elmondja a nagy hírt, mivel valakivel mindenképp meg szerette volna osztani.

– Csináltam egy kis borítékot is, amibe beletettem a tesztet, majd ráírtam: „Apa leszel” – tette hozzá boldogban a kismama, aki azután adta oda Krisztiánnak a borítékot, hogy beült a kocsiba. Bár épp sietnie kellett, de ez addig a pillanatig tartott, amíg meg nem pillantotta a borítékot.

– Brutális élmény volt, alig hittem el, csak kapkodtam a levegőt, szinte sokkot kaptam annyira meglepődtem – mondta Berki, illetve hozzátette, aznap és másnap is elvégeztek egy terhességi tesztet, hogy biztosak legyenek benne, tényleg érkezik a baba, ráadásul ez pont Valentin-napon történt. Krisztián elmondta, azóta már jártak ultrahangon, illetve Nifty-vizsgálaton is, ami kiszűri a rendellenességeket.

Krisztián azt is elmesélte, hogy azon a héten, amikor megtudták a hírt, ugyan első házasságából született gyermeke, Nati, még nem tudta, hogy nővér lesz, ám egy beszélgetés során felvetette, hogy a kistestvére már ott van Mazsi pocakjában. Ezután már Nati is elkísérte őket az ultrahangos vizsgálatra, amikor pedig már látszott az ultrahangos képen a testvére, a doktor behívta Natit, hogy megmutassa neki.

Az örömüket viszont beárnyékolja Berki botránya, akit azzal vádolnak, hogy egy autóbusz előtt büntetőfékezett. Tettéért az ügyészség két és fél év letöltendő börtönbüntetést kért rá.

"Borzalmas volt, amikor kiderült, hogy újra elővették Krisztián ügyét. Nekünk végünk, ha a férjem éppen most kerül börtönbe. Nem tudom, hogy éljük túl"

– fakadt ki Mazsi, aki azt is hozzátette, hogy az eset idején ott ült a férje mellett az autóban, így pontosan tudja, mi történt.

– Ám annyi mindent láttam már, hogy cseppet sem vagyok biztos abban, hogy nem kerül rácsok mögé. Amikor a legboldogabb perceket kellene énünk, mert a szerelmünk gyümölcse növekszik a pocakomban, villámcsapádként ért minket ez a hercehurca – mesélte Mazsi, aki amiatt fejezte ki az aggodalmát, hogy nem szabadna stresszelnie, mivel az árthat a babának, de nem is tud aludni mostanában, csak napi négy órát. Épp ezért döntöttek úgy a férjével, hogy elutaznak a Maldív-szigetekre, nehogy bármi baja legyen a gyermeküknek.

– Akárhogy is van, bizakodó vagyok, remélem, a születendő kisbabánknak egyetlen napra sem kell hiányolnia az édesapját. Beleroppannék, ha a gyermekünk apa nélkül nőne fel. És azt sem bírnám elviselni, ha Krisztián lemaradna a szülésről, a fontos, a pótolhatatlan pillanatokról, az első mosolyról, az első lépésekről – mondta könnyek közepette Mazsi, aki nap mint nap imádkozik azért, hogy kiderüljön az igazság, vagyis, hogy Krisztián ártatlan.

Mint ismeretes, Berki nem először keveredett botrányba, ugyanis korábban balesetezett már egy motorossal, aki feljelentette őt cserbenhagyásért, továbbá egy hatmilliárdos költségvetési csalásban is érintett volt, amelynek kapcsán beismerte a hibáját.

Berki elárulta, a legnagyobb nehézséget az jelenti neki, hogy van egy nyolcéves kislánya, akinek ezt át kell élnie.

– Az egyik este odabújt hozzám, potyogtak a könnyei, majd azt kérdezte, „apu, ugye, nem mész börtönbe”. Azt válaszoltam, hogy ebből az ügyből kifolyólag nem fogok. Nem ítéltek el, csupán van egy vád ellenem. De az biztos, hogy nem hagyhatom cserben sem a feleségemet, sem pedig a családomat, mert felelősségteljes apa és férj vagyok. Az emberek zöme viszont már a börtönben lát – tette hozzá Berki.

blikk
Legolvasottabbak
Érdekes: nem akármilyen pilóta hozta haza Szijjártó Pétert
Eldőlt: 400 határon túli templom épül fel jó magyar forintból - köszönjük, hogy Te is hozzájárultál
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
Most érkezett
Szijjártó kiáll az egységes felvidéki magyar képviselet megteremtése mellett
Most jött: több ezer katona vesz részt a védekezésben
Orbán elégedett: Legkorábban Magyarország térhet vissza a normális élethez
Kövess minket!
     
Infarktust kapott Fásy Ádám, meg kellett műteni
Az autósok egy emberként kapnak a szívükhöz ezután: rekordot dönthet a benzinár
Varga Judit most nagyon odamondta Brüsszelben: kiállt a rezsicsökkentés mellett - szerinte a magyar kormány mindig nyitott marad a párbeszédre
Őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki szerint minden beoltott meghalt egy faluban
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
Végre elindult: a magyar kormány az üzbég innovatív vállalkozásokat is támogatja
A bal oldal a vírus oldalára állt Menczer Tamás szerint - az elmúlt 30 év legembertelenebb és legaljasabb politikai akciója
Szégyen: egy magyar mentős, aki túlságosan szerette a gyerekeket
Szita Károly szerint a baloldali vezetésű városok több pénzt kaptak, mint a kormánypártiak - higgyünk neki
101 szlovákiai templom újul meg magyar támogatásból
Újra terítéken a szociális temetés: hozzátartózók temethetik el halottaikat, így olcsóbb
Most jött: több ezer katona vesz részt a védekezésben
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
      HU