Deutsch Tamás megint jobban informált, mint a butuska ellenzékiek: (nagyon) megmondta a tutit...

Írhatna már egy könyvet Brüsszel támadásairól. Olvasnánk.

Deutsch Tamás megint jobban informált, mint bárki más a politikai szcénában. Úgy tudja, Brüsszelnek megint nem elég, hogy a LIBE bizottság tényfeltáró küldöttsége múlt héten Budapesten járt, mert újabb küldöttséget küldenének.

A fideszes politikus egyébként simán írhatna már a brüsszelezésről és Brüsszel támadásáról egy regényt. Javasolnánk, hogy tegye ezt Hunter S. Thompson gonzó stílusában. A kötetnek címe pedig lehetne: Félelem és reszketés Budapesten.

Brüsszel tovább fokozza a Magyarország elleni támadásokat, mert nem engedjük be az LMBTQI+ szexuális propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és nemet mondunk a bevándorlásra is!

A támadások részeként a múlt héten az Európai Parlament LIBE bizottságának “tényfeltáró” küldöttsége utazott Budapestre.

A látogatás kudarca ellenére, értesüléseink szerint, az Európai Parlament más bizottságai újabb küldöttségeket akarnak Magyarországra meneszteni. A CONT és a CULT bizottságok ezzel is növelni kívánják a nyomást Magyarországra.

Az a szándéka az Európai Parlament baloldali többségének, hogy továbbra is a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen.

Ezért lassan mondjuk, hogy Brüsszel is megértse: nemet mondunk az illegális bevándorlók kötelező át- és betelepítésére vonatkozó kvótára, nemet mondunk a bevándorlásra, és nem engedjük be az agresszív szexuális LMBTQI+ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba!


Ennyi.”

– írta Deutsch.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....