Megfagyott a levegő a stúdióban: állítólag csak a szerencsén múlt, hogy nem mészárolták le Krausz Gábor húgát

A sztárszakács, Krausz Gábor, a Mandinernek adott interjújában megosztotta gondolatait az Izrael elleni terrortámadással kapcsolatban is.

Az interjú során, amikor a zsidó gyökereiről beszélt, Krausz Gábor érintette az Izrael elleni véres terrortámadást is. Azt a kérdést kapva, hogy zsidó származásúként hogyan éli meg az izraeli háború miatt kialakult antiszemitizmust, elmondta:

"A harmincas évek legundorítóbb történelmi borzalmait idézi, ami a szemünk előtt zajlik. Felfoghatatlan, hogy egy terrortámadás után palesztin zászló alatt a terrorizmust támogatva vonulnak fel tömegek az európai nagyvárosokban. Nem tudom, mit tett volna Amerika, ha a 2001. szeptember 11-ei események után Európában hasonló tüntetéseket tartottak volna."


A véres terrortámadással kapcsolatban személyes érintettségét is megosztotta: "A húgom tizenhárom éve él kint Tel-Avivban, így első kézből értesülök arról, mi történik ott. Még belegondolni is rossz, hogy ő is ment volna arra a fesztiválra, ahol a Hamasz embereket mészárolt, de szerencsére az utolsó pillanatban lemondta."