Bayer őrjöng: Te szemét komcsi ro*hadék!

Szerintük az országban romlott a helyzet a Sargentini-jelentés óta, Bayer turbófokozatba kapcsolt.

Beszámoltunk arról, hogy a múlt héten Magyarországra látogatott az Európai Parlament LIBE-bizottságának delegációja, amely a jogállamiság érvényesülését vizsgálta hazánkban.

Orbán Viktor eleve le sem ült tárgyalni a delegációval, helyette Varga Judit és Pintér Sándor állt rendelkezésre, de a bizottsági tagok találkoztak művészekkel, újságírókkal, ellenzéki politikusokkal is.

A látogatás célja az volt, hogy felmérjék, mennyire szabad a sajtó és a tudományos élet szabadsága, mennyire biztosítottak a kisebbségek jogai és a jogállami környezet.

Az erről szóló sajtótájékoztatón Gwendoline Delbos-Corfield, az Európai Parlament LIBE-bizottságának vezetője elmondta: Magyarországon a Sargentini-jelentés óta véleményük szerint romlott a helyzet a fenti kérdésekben.

Azt is részletezte, hogy több kormánypárti szerv, többek közt a Médiatanács képviselője kifejezetten barátságtalanul bántak velük; volt olyan médiaszereplő, aki egyszerűen viccnek nevezte, és otthagyta őket.

Szerintük aggodalomra ad okot a közpénzek elköltése, a vagyonkezelő alapítványok létrejötte, de a veszélyhelyzet folyamatos fenntartása is.

“Elkerülhetetlen a transzparencia, de nem kaptunk érdemi garanciát erre, így ez továbbra is aggaszt minket”

— mondta.

Bayer Zsolt egy erről szóló Mandiner-cikket osztott meg Facebook-oldalán vasárnap, még önmagához képest is durva felvezetéssel:

“Bizony, bizony… Az udvariaskodás itt már semmire sem jó. Úgyhogy: miért hazudozol ennyire pofátlanul, te szemét komcsi rohadék?”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....