Kiderült hány milliárd forintot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből

Az elmúlt év során különleges sikereket ért el a Top News Hungary Kft., melynek tulajdonosai Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata. A vállalat beszámolója alapján látványos növekedést mutat az árbevétel és a nyereség, ami rendkívül vonzóvá teszi az üzleti eredményeket az érintett felek számára.

A közölt adatok szerint a TWN nevű bulvároldal kiadásáért felelős cég árbevétele 1,56 milliárd forintot ért el tavaly, míg az adózott eredménye meghaladta az 1,36 milliárd forintot. Ebből a kiemelkedően magas nyereségből a tulajdonosok nem kevesebbet, mint 1,1 milliárd forintot vettek fel osztalékként, amely összeg az előző évi eredményhez hasonlóan jelentős.

Az adatokból kiderül, hogy a Top News Hungary Kft. bevételének 100%-a a főtevékenységéből, vagyis a világháló-szolgáltatásból származik. Ez az ágazat általában nem ismert ilyen magas profitrátáról, ahol általában 10-20 százalék körüli nyereség számít jellemzőnek.

Fontos megjegyezni, hogy bár az árbevétel szempontjából a TWN látogatottsága alacsonyabb, mint a vezető portáloké, a profitabilitásuk mégis kiemelkedőnek mondható. A vállalatnak 22 ezer követője van a Facebookon, és látogatottsága naponta csak néhány ezres nagyságrendű, ami jóval elmarad a nagyobb médiumokétól.

A beszámoló nem részletezi pontosan, hogy az összes jövedelem kizárólag az oldalból származik-e, ami további kérdéseket vet fel a cég üzleti modelljével kapcsolatban.

A Top News Hungary Kft. sikeres évet zárt, és a jövőben is folytatni kívánják tevékenységüket. A beszámolóban kifejezik a bizalmat a vállalat jövőjében és hangsúlyozzák, hogy nem várható a működés jelentős csökkenése vagy beszüntetése.

Ezen túlmenően, korábban már felmerült, hogy a TWN-en rendszeresen megjelentek kormányzati és kormányközeli hirdetések, ami további érdeklődést vonzhat a cég körül.

A Top News Hungary Kft. 2018-ban alakult, és a vállalat célja az erőforrások fejlesztésével, bővítésével és a piaci részesedés növelésével a jövedelmezőség megőrzése és a vagyon gyarapítása. A beszámolók alapján a tulajdonosok kifizetéseikkel kifejezik az elégedettségüket és a jövőbe vetett hitüket a vállalkozásuk iránt.