Kezdőlap   Csatlakozz hozzánk facebookon
Orbán állítja, õ nem verte át Karácsonyt

Megsorozta az ellenzék Orbán Viktor miniszterelnököt a Parlamentben. A Párbeszéd társelnöke szerint Orbán meg akarja fojtani az ellenzéki önkormányzatokat, a jobbikos Jakab Péter azt kérdezte, hazugságvizsgálóval is nyilatkozna-e Orbán Mészáros Lõrinc vagyonosodásáról. A legizgalmasabb kérdéseket és válaszokat videón is megtalálják a cikkben.

"Na végre itt van, miniszterelnök úr" – kezdte vehemens felszólalását Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje az azonnali kérdések órájában. A "nép hangját" tolmácsolta: mennyi kártérítés jár egy külföldön dolgozó apának, mert nem látja a gyerekeit, hazugságvizsgálóra kötve is válaszolna-e a Mészáros Lõrinc vagyonosodását firtató kérdésekre, meg tudna-e élni 56 ezer forintos nyugdíjból vagy a családja minimálbérbõl. Hova lett a magánnyugdíjpénztári vagyon, miért nem állítja le a kilakoltatásokat, mikor kér elnézést a "megannyi bûnért", illetve "ízlett-e a narancsos bukta" Jászberényben.

Az emberek a szavazáson elmondják, ki mennyit ér – kezdte válaszát Orbán, aki szerint a Jobbik 2018-ban 20 százalékot ért, idén viszont már csak 6-ot, mert a párt "visszaélt az emberek türelmével". Szerinte azért zsugorodott a Jobbik támogatottsága, mert korábbi nyilatkozataikkal szembe menve (mint hogy Gyurcsány Ferencnél lejjebb csak a pokol van, vagy hogy Gyurcsány 2006-os tevékenységét büntetõjogi kategóriává kéne tenni) mégis összefogtak, közösködnek vele.

Az azonnali kérdéseknél két kör van, így Jakab tiltakozott az országgyûlési törvény és a házszabály módosítása ellen is, illetve azzal a kérdéssel zárt, Orbán válaszolja meg – legalább magában – "mikor érezte elõször, hogy azzá a szörnyeteggé vált, ami ellen annak idején küzdött?"

Orbán az ellenzék megregulázása mellett azzal érvelt, hogy a trágárságnak, rendbontásnak komolyabb következménye kell, hogy legyen, ami egy munkahelyen sem megengedhetõ.

Itt csak az MSZP vesz el nyugdíjat!

Itt még úgy tûnt, összehangolt ellenzéki akció folyik a miniszterelnök ellen (ez a feltevés a következõ kérdezõnél megdõlt), miután Harangozó Tamás szocialista politikus is "A nép szava" címmel kérdezett a magánnyugdíjpénztári megtakarításról, a fideszes kinevezettek fizetésének megduplázásáról és az 5-700 milliárdos uniós büntetésrõl. Az õ legerõsebb kekeckedõ kérdése az volt, Orbánnak a Várba költözésen, a kisvasúton, illetve a stadionokon kívül van-e még esetleg valamilyen gyerekkori álma, vagy már jut pénz az oktatásra és az egészségügyre is.

Orbán azzal nyitott, a Parlamentben egyedüliként az MSZP vett el nyugdíjat, "ez személyes rekord", ezután beszélt a nyugdíjemelésrõl és a nyugdíjprémiumról. A magánnyugdíjpénztárakra egy szót nem mondott most sem. Képmutatással vádolta az MSZP-t amiatt, hogy a Népszavát egy oligarcha tartja el.

Harangozó a második körében megkérdezte Orbánt, Mészáros a 2 milliárd dolláros magánvagyonából nem akarja-e visszafizetni az uniós büntetést, mire Orbán azzal vágott vissza, nem az õ stílusuk magánvagyonról pártdöntést hozni. Azt ajánlotta, Gyurcsány embereinek, illetve Havas Szófiának a városházi visszatérése, illetve Czeglédy Csaba megbízatása miatt az MSZP inkább a saját háza táján söprögessen.

Nyelvi félreértés

Szabó Tímea arról beszélt, Orbán meg akarja fojtani az ellenzéki önkormányzatokat, holott korábban azt hangoztatta, együtt akar mûködni azokkal. A Párbeszéd képviselõje szerint ezt bizonyítja, hogy a 2019-es Kubinyi Ágoston Programból szinte kizárólag a fideszes vezetésû városok és kerületek részesültek.

Szabó ugyanitt megemlítette, hogy korlátozhatja az önkormányzatok hatáskörét, hogy egy törvénytervezet szerint a jövõben az iparûzési adó bevételét a tömegközlekedésre kell fordítaniuk. A tervezettel kapcsolatban Karácsony Gergelynek is voltak kérdései.

Orbán Viktor szerint a Párbeszéd politikusa nem ismeri a jogszabályokat, szerinte ebben az esetben nyelvi félreértésrõl van szó. A miniszterelnök elmondta, nincs olyan beadvány, miszerint az adót csak a tömegközlekedésre lehet fordítani, mindössze azt irányozza elõ, hogy elsõ helyen erre a területre kell csoportosítani.

Szabó Tímea szerint ez mégiscsak azt jelenti, hogy az önkormányzatok nem használhatják arra az iparûzési adóból befolyó összeget, amire akarják. A képviselõ szerint a polgármestereket ugyanúgy korlátozzák, mint az újságírókat a parlamentben, akiket egy „karámba” tereltek.

Amikor Párbeszéd politikusa a parlamenti képviselõk munkájának korlátozásáról beszélt, a házelnök elvette tõle a szót.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy amikor Karácsony Gergely fõpolgármesterrel egyeztetettek, megállapodtak, hogy a legfontosabb a tömegközlekedés biztosítása, ennek megfelelõen nyújtották be az indítványt.

Fizessen Mészáros vagy Tiborcz

Gréczy Zsolt is a 700 milliárdos uniós büntetésrõl kérdezett, azt akarta tudni, mibõl fizeti ki az állam ezt a pénzt. Azt javasolta, fizessen Mészáros Lõrinc vagy Tiborcz István. Orbán erre azt mondta, két lehetõség van, Gréczy vagy nem akar igazat mondani, vagy nem ismeri a tényeket. Magyarország semmiféle büntetést nem kapott, és miután felhasználhatja a pénzt, az ország egyelten fillért sem veszített. A korrekció nem büntetés – hangsúlyozta Orbán.

Az MSZP-s Gurmai Zita a budapesti Türk Irodáról kérdezett. Arra volt kíváncsi, miért szolgálja a magyar érdeket, hogy az ország úgy fogadja be türk tanács tagjait, hogy Magyarország fedezi az iroda költségeit, az ott dolgozókat semmilyen hatóság nem vizsgálhatja, egyedi diplomáciai jogaik vannak, és szinte szabadon megtehetnek bármit Magyarországon és az unióban.

„Ez az ön mutyija a keleti haverokkal!” – zárta Gurmai, aki azt is megkérdezte, Magyarország miért nem írta alá Törökország észak-szíriai hadmûveletét elítélõ EU-s állásfoglalást.

Orbán válaszában ez utóbbira nem tért ki, a Türk Irodával kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a kormány a jogszabályokat betartva jár el, és egyébként sem állja az iroda költségeit.

Varju László és Orbán Viktor egy rövid csörte után jutottak közös nevezõre, miszerint valóban fontos, hogy Újpesten megoldódjon a kórház kérdése, de ez csak a november 30-ai határidõvel lezáruló egyeztetés után indulhat el.

Schmuck Erzsébet arra volt kíváncsi, hogy „Lesz-e változás a kormány környezetpolitikájában?”. Az LMP politikusa felidézte a környezetvédelmi minisztérium megszüntetését, illetve az illetékes hatósági rendszer meggyengítését. Schmuck szerint bizonyos beruházási csoportok érdekeit tartják szem elõtt a normafai fakivágásoknál, vagy a 2022-tõl Magyarországon is zajló gyorsaságimotoros-világbajnoki (MotoGP) futamok helyszíne esetében.

Orbán szerint az emberek már véleményt mondtak, a magyarok szeretik a motorsportot, a normafai fakivágásokat pedig egy népszavazás elõzte meg, ahol a szavazók igent mondtak a fejlesztésre.

Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Hivatalos: szigorításokat jelentett be Gulyás Gergely
Hivatalos: Kivonulhat a Tesco Magyarországról - jöhet a Kaufland és több Lidl lehet
Fodor Gábor: A Fidesz nem épít diktatúrát
Változás jön a boltokban szerdától
Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot, a csomagolatlan formában árusított zöldségeknél és gyümölcsöknél ped...
  
Elmaradt bérek és demonstráció - valamit ideje lenne lépnie a kormánynak
Elmaradt bérükért demonstrált az angol érdekeltségű ARJ Ruhagyár Zrt. mintegy kétszáz dolgozója hétfőn, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményban - írja az MTI. A férfi fels...
  
Görögország az úti cél? - nem jó ötlet
Több aktív fertőzöttet tartanak nyilván most az országban, mint a járvány során eddig bármikor. Szigoríthatják a beutazási szabályokat Görögországba azután, hogy megugrott a korona...
  
DE MIÉRT? - Kamionban vizsgálják a betegeket Szegeden
Bár Palkovics László már ünnepélyesen átadta az új 21. századi új radiológiai komplexumot Szegeden, mégis van olyan vizsgálat, amelyet a kórház udvarán, kamionokban végeznek. Az egye...
  
Óriási a vita a családi pótlék megduplázása körül
A Méltó Megélhetés Munkacsoport – amihez több civil szervezet is csatlakozott – az ahang.hu-n petíciót indított a családi pótlék megduplázásáért. Nyílt levélben fordultak Orbán V...
  
Novák Katalin leszólta azokat akik nem tűrik el a nyílt vitát
Manapság a liberálisok intoleránsak más eszmékkel és gondolatokkal, valamint a nyílt vitákkal és a nemzetállamokkal szemben – írja a Twitteren Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Mini...
  
Óriási a felháborodás Kaleta-ügy titkosítása körül
„Amikor titkosszolgálatokat hallgatunk meg, akkor az esetek többségében az ülések titkosak” – mondta az Indexnek Németh Zsolt, a parlament külügyi bizottságának kormánypárti elnöke...
  
Megkapta a kért 127,6 milliós támogatást a fideszes képviselő
Az Átlátszó ír arról, hogy Szatmáry Kristóf fideszes képviselő borászati cége 127,6 millió forintnyi uniós támogatást kapott a kormánytól, hogy a badacsonytomaji birtokán borászati ...
  
De mit keresett Varga Judit a börtönben? - mutatjuk
2750 börtönférőhelyet adott át hétfőn Varga Judit igazságügyi miniszter, így az eddiginél majdnem 26 ezer négyzetméterrel nagyobb terület jut a fogvatartottaknak. Ezt már meglevő bört...
  
Súlyosan fertőzött országokból beengedik az embereket
Kedd éjféltől ismét szigorítják az ellenőrzést a magyar határokon, bizonyos országokból csak korlátozás mellett, vagy egyáltalán nem lehet majd belépni. Orbán Viktor szerint „a vesz...
  
Gyanúsított lett a kerékpáros, akit megbilincseltek a Bartók Béla úton
A nő az ügyészség szerint először átment a piroson, majd nem állt meg a rendőröknek, és hamis adatokat diktált be, végül combon rúgta az egyik járőrt. Hivatalos személy elleni erős...
  
Villámcsapás okozta az éjjeli erdőtüzet Piliscsabánál
Szombat este több bejelentés érkezett arról, hogy Piliscsabánál, a lőtér közelében tüzet látnak az erdőben. A Piliscsabai Polgárőr Egyesület azt írta a Facebook-oldalán, feltehetőe...
  
Tóth Bertalan: kormányzati hazugságra derült fény a Mátrai Erőmű adásvételével kapcsolatban
Számos hazugságra fény derült a Mátrai Erőmű adásvételével kapcsolatban - állítja az MSZP elnöke. Facebook-bejegyzésében Tóth Bertalan azt írja: „kiderült, hogy amikor Orbán Vik...
  
Szirénázó rendőrautó gázolt gyalogost
Rendőrök gázoltak el egy gyalogost hétfő délelőtt Tokajban, a Tarcali utcán – írja a Police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a Tokaji Rendőrőrs két munkatársa szolgálati aut...
  
Nyáron ismét leállnak a magyar autógyárak
A Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke szerint egészen biztosan lesznek nem fizetett időszakok egyes alkalmazottak számára. Amikor tavasszal egymás után abbahagyták a munkát a hazai au...
  
A Fidesz tizenegyéves programját szavaztatná meg az MSZP
Pénteken és szombaton rendkívüli EU-csúcsot tartanak Brüsszelben, ahol a lehető legfontosabb témáról lesz szó: a pénzről. Ezen a csúcson próbálják a tagállamok vezetői elfogadni...
  
Gyerektábor a honvédség szervezésében - láthattak közelharc-bemutatót is
A Magyar Honvédség Parancsnoksága gyermektáborral segíti dolgozóit a szünidő alatt, így hangos meneteléssel és gyermekzsivajjal telt meg az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj ...
  
Gyerektábor a honvédség szervezésében
A Magyar Honvédség Parancsnoksága gyermektáborral segíti dolgozóit a szünidő alatt, így hangos meneteléssel és gyermekzsivajjal telt meg az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj ...
  
Miért fenyegeti Orbán Viktor költségvetési vétóval az uniót?
Hogy jelezze, mennyire komolyak a szándékai, parlamenti határozatban szólíttatná fel magát a vétóra. Országgyűlési határozatban szólítaná fel a kormányt a Fidesz-KDNP parlamenti tö...
  
51 fokos autóban hagyta egy budapesti férfi a kutyáját
51 fokos autóban hagyta egy budapesti férfi a kutyáját, mindezt lehúzott ablak- és víz nélkül, amíg elment dolgozni. Egész nyáron a rendőrök figyelik a parkoló autókat: Ha egy bezárt ...
  
Átadták az elfogott határsértőket a román hatóságnak
A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében. Ahogy arról korábban beszámoltunk, kettő határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. július 12-én 23 ...
  
Baj van: Szerdától megint drágábban tankolhatunk
Mármint benzinből, annak átlagára ugyanis bruttó 3 forinttal emelkedik július 15-étől, a gázolajé viszont ezúttal nem változik. Szerdán várhatóan a benzin ára fog emelkedni bruttó 3 ...
  
Mi lesz a magyar melóssal ha jön a második hullám?
Bár számos országban még nagyban tombol a járvány, a világ gazdaságai már a felépülést tervezik. A terveket derékba törheti, ha kitör egy második hullám és ismét világszerte tömeg...
  
Fodor Gábor: A Fidesz nem épít diktatúrát
„Nem azért nyert a Fidesz egymás után háromszor kétharmaddal, mert diktatúra van, hanem mert nekik szavaztak bizalmat az emberek” – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Fodor Gá...
  
Palkovics: Várhatóan marad a tiltás
A miniszter szerint nem lazítanak tovább a járványellenes intézkedéseken, és nem kapnak zöld utat az 500 főnél nagyobb rendezvények. Ez a tervezett augusztus 20-i tűzijátékot és a feszt...
  
A buszjáratok is ritkulnak nem csak a vonat járatok
A járvány alatt szinte észrevétlenül megkezdődött a helyközi buszjáratok ritkítása – írta a Népszava. A lap szerint már készül az új, augusztustól érvényes menetrend, amely alapj...
  
Évi 530 millió forintos fizetéssel csábítják a magyar focistát
A magyar középpályást öt évre szerződtetné a milánói csapat a La Gazzetta dello Sport szerint. Szoboszlai Dominik továbbra is téma az olasz sajtóban, a La Gazzetta dello Sport szerint a...
  
Publicus felmérés: nem minden Fideszes ért egyet a kormány döntésével
A budapestiek többsége szerint Karácsony Gergelynek akkor is el kell kezdenie a híd rekonstrukcióját, ha az önkormányzatnak erre nincs fedezete. A Lánchíd nemzeti ügy, a kormánynak pedig...
  
A rákkal vívott kétéves harc után meghalt John Travolta felesége Kelly Preston
Az amerikai színésznő 57 éves volt. 57 éves korában elhunyt Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége - közölte szóvivője a People magazinnal. Preston a mellrákkal...
  
Közel 30 ezer diákot veszíthettek el a nyelviskolák a kormány döntése miatt
A Világgazdaság ír arról, hogy a járvány miatt drasztikusan visszaesett a nyelviskolákban tanulók száma, és ugyan már elindult egy emelkedés, még mindig nem érte el a korlátozások elő...
  
THE POST
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum
Orbán állítja, õ nem verte át Karácsonyt
Megsorozta az ellenzék Orbán Viktor miniszterelnököt a Parlamentben. A Párbeszéd társelnöke szerint Orbán meg akarja fojtani az ellenzéki önkormányzatokat, a jobbikos Jakab Péter azt kérdezte, hazugságvizsgálóval is nyilatkozna-e Orbán Mészáros Lõrinc vagyonosodásáról. A legizgalmasabb kérdéseket és válaszokat videón is megtalálják a cikkben.

"Na végre itt van, miniszterelnök úr" – kezdte vehemens felszólalását Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje az azonnali kérdések órájában. A "nép hangját" tolmácsolta: mennyi kártérítés jár egy külföldön dolgozó apának, mert nem látja a gyerekeit, hazugságvizsgálóra kötve is válaszolna-e a Mészáros Lõrinc vagyonosodását firtató kérdésekre, meg tudna-e élni 56 ezer forintos nyugdíjból vagy a családja minimálbérbõl. Hova lett a magánnyugdíjpénztári vagyon, miért nem állítja le a kilakoltatásokat, mikor kér elnézést a "megannyi bûnért", illetve "ízlett-e a narancsos bukta" Jászberényben.

Az emberek a szavazáson elmondják, ki mennyit ér – kezdte válaszát Orbán, aki szerint a Jobbik 2018-ban 20 százalékot ért, idén viszont már csak 6-ot, mert a párt "visszaélt az emberek türelmével". Szerinte azért zsugorodott a Jobbik támogatottsága, mert korábbi nyilatkozataikkal szembe menve (mint hogy Gyurcsány Ferencnél lejjebb csak a pokol van, vagy hogy Gyurcsány 2006-os tevékenységét büntetõjogi kategóriává kéne tenni) mégis összefogtak, közösködnek vele.

Az azonnali kérdéseknél két kör van, így Jakab tiltakozott az országgyûlési törvény és a házszabály módosítása ellen is, illetve azzal a kérdéssel zárt, Orbán válaszolja meg – legalább magában – "mikor érezte elõször, hogy azzá a szörnyeteggé vált, ami ellen annak idején küzdött?"

Orbán az ellenzék megregulázása mellett azzal érvelt, hogy a trágárságnak, rendbontásnak komolyabb következménye kell, hogy legyen, ami egy munkahelyen sem megengedhetõ.

Itt csak az MSZP vesz el nyugdíjat!

Itt még úgy tûnt, összehangolt ellenzéki akció folyik a miniszterelnök ellen (ez a feltevés a következõ kérdezõnél megdõlt), miután Harangozó Tamás szocialista politikus is "A nép szava" címmel kérdezett a magánnyugdíjpénztári megtakarításról, a fideszes kinevezettek fizetésének megduplázásáról és az 5-700 milliárdos uniós büntetésrõl. Az õ legerõsebb kekeckedõ kérdése az volt, Orbánnak a Várba költözésen, a kisvasúton, illetve a stadionokon kívül van-e még esetleg valamilyen gyerekkori álma, vagy már jut pénz az oktatásra és az egészségügyre is.

Orbán azzal nyitott, a Parlamentben egyedüliként az MSZP vett el nyugdíjat, "ez személyes rekord", ezután beszélt a nyugdíjemelésrõl és a nyugdíjprémiumról. A magánnyugdíjpénztárakra egy szót nem mondott most sem. Képmutatással vádolta az MSZP-t amiatt, hogy a Népszavát egy oligarcha tartja el.

Harangozó a második körében megkérdezte Orbánt, Mészáros a 2 milliárd dolláros magánvagyonából nem akarja-e visszafizetni az uniós büntetést, mire Orbán azzal vágott vissza, nem az õ stílusuk magánvagyonról pártdöntést hozni. Azt ajánlotta, Gyurcsány embereinek, illetve Havas Szófiának a városházi visszatérése, illetve Czeglédy Csaba megbízatása miatt az MSZP inkább a saját háza táján söprögessen.

Nyelvi félreértés

Szabó Tímea arról beszélt, Orbán meg akarja fojtani az ellenzéki önkormányzatokat, holott korábban azt hangoztatta, együtt akar mûködni azokkal. A Párbeszéd képviselõje szerint ezt bizonyítja, hogy a 2019-es Kubinyi Ágoston Programból szinte kizárólag a fideszes vezetésû városok és kerületek részesültek.

Szabó ugyanitt megemlítette, hogy korlátozhatja az önkormányzatok hatáskörét, hogy egy törvénytervezet szerint a jövõben az iparûzési adó bevételét a tömegközlekedésre kell fordítaniuk. A tervezettel kapcsolatban Karácsony Gergelynek is voltak kérdései.

Orbán Viktor szerint a Párbeszéd politikusa nem ismeri a jogszabályokat, szerinte ebben az esetben nyelvi félreértésrõl van szó. A miniszterelnök elmondta, nincs olyan beadvány, miszerint az adót csak a tömegközlekedésre lehet fordítani, mindössze azt irányozza elõ, hogy elsõ helyen erre a területre kell csoportosítani.

Szabó Tímea szerint ez mégiscsak azt jelenti, hogy az önkormányzatok nem használhatják arra az iparûzési adóból befolyó összeget, amire akarják. A képviselõ szerint a polgármestereket ugyanúgy korlátozzák, mint az újságírókat a parlamentben, akiket egy „karámba” tereltek.

Amikor Párbeszéd politikusa a parlamenti képviselõk munkájának korlátozásáról beszélt, a házelnök elvette tõle a szót.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy amikor Karácsony Gergely fõpolgármesterrel egyeztetettek, megállapodtak, hogy a legfontosabb a tömegközlekedés biztosítása, ennek megfelelõen nyújtották be az indítványt.

Fizessen Mészáros vagy Tiborcz

Gréczy Zsolt is a 700 milliárdos uniós büntetésrõl kérdezett, azt akarta tudni, mibõl fizeti ki az állam ezt a pénzt. Azt javasolta, fizessen Mészáros Lõrinc vagy Tiborcz István. Orbán erre azt mondta, két lehetõség van, Gréczy vagy nem akar igazat mondani, vagy nem ismeri a tényeket. Magyarország semmiféle büntetést nem kapott, és miután felhasználhatja a pénzt, az ország egyelten fillért sem veszített. A korrekció nem büntetés – hangsúlyozta Orbán.

Az MSZP-s Gurmai Zita a budapesti Türk Irodáról kérdezett. Arra volt kíváncsi, miért szolgálja a magyar érdeket, hogy az ország úgy fogadja be türk tanács tagjait, hogy Magyarország fedezi az iroda költségeit, az ott dolgozókat semmilyen hatóság nem vizsgálhatja, egyedi diplomáciai jogaik vannak, és szinte szabadon megtehetnek bármit Magyarországon és az unióban.

„Ez az ön mutyija a keleti haverokkal!” – zárta Gurmai, aki azt is megkérdezte, Magyarország miért nem írta alá Törökország észak-szíriai hadmûveletét elítélõ EU-s állásfoglalást.

Orbán válaszában ez utóbbira nem tért ki, a Türk Irodával kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a kormány a jogszabályokat betartva jár el, és egyébként sem állja az iroda költségeit.

Varju László és Orbán Viktor egy rövid csörte után jutottak közös nevezõre, miszerint valóban fontos, hogy Újpesten megoldódjon a kórház kérdése, de ez csak a november 30-ai határidõvel lezáruló egyeztetés után indulhat el.

Schmuck Erzsébet arra volt kíváncsi, hogy „Lesz-e változás a kormány környezetpolitikájában?”. Az LMP politikusa felidézte a környezetvédelmi minisztérium megszüntetését, illetve az illetékes hatósági rendszer meggyengítését. Schmuck szerint bizonyos beruházási csoportok érdekeit tartják szem elõtt a normafai fakivágásoknál, vagy a 2022-tõl Magyarországon is zajló gyorsaságimotoros-világbajnoki (MotoGP) futamok helyszíne esetében.

Orbán szerint az emberek már véleményt mondtak, a magyarok szeretik a motorsportot, a normafai fakivágásokat pedig egy népszavazás elõzte meg, ahol a szavazók igent mondtak a fejlesztésre.
Változás jön a boltokban szerdától
Elmaradt bérek és demonstráció - valamit ideje lenne lépnie a kormánynak
Görögország az úti cél? - nem jó ötlet
DE MIÉRT? - Kamionban vizsgálják a betegeket Szegeden
Óriási a vita a családi pótlék megduplázása körül
Novák Katalin leszólta azokat akik nem tűrik el a nyílt vitát
Óriási a felháborodás Kaleta-ügy titkosítása körül
Megkapta a kért 127,6 milliós támogatást a fideszes képviselő
De mit keresett Varga Judit a börtönben? - mutatjuk
Súlyosan fertőzött országokból beengedik az embereket
Gyanúsított lett a kerékpáros, akit megbilincseltek a Bartók Béla úton
Villámcsapás okozta az éjjeli erdőtüzet Piliscsabánál
Tóth Bertalan: kormányzati hazugságra derült fény a Mátrai Erőmű adásvételével kapcsolatban
Szirénázó rendőrautó gázolt gyalogost
Nyáron ismét leállnak a magyar autógyárak
A Fidesz tizenegyéves programját szavaztatná meg az MSZP
Gyerektábor a honvédség szervezésében - láthattak közelharc-bemutatót is
Gyerektábor a honvédség szervezésében
Miért fenyegeti Orbán Viktor költségvetési vétóval az uniót?
51 fokos autóban hagyta egy budapesti férfi a kutyáját
Átadták az elfogott határsértőket a román hatóságnak
Baj van: Szerdától megint drágábban tankolhatunk
Mi lesz a magyar melóssal ha jön a második hullám?
Fodor Gábor: A Fidesz nem épít diktatúrát
Palkovics: Várhatóan marad a tiltás
A buszjáratok is ritkulnak nem csak a vonat járatok
Évi 530 millió forintos fizetéssel csábítják a magyar focistát
Publicus felmérés: nem minden Fideszes ért egyet a kormány döntésével
A rákkal vívott kétéves harc után meghalt John Travolta felesége Kelly Preston
Közel 30 ezer diákot veszíthettek el a nyelviskolák a kormány döntése miatt
Tankönyvbe került Orbán Strasbourgban elmondott világrengető beszéde
Államosítja a kormány a tankönyveket is nyomó Alföldi Nyomdát
Hivatalos: Kivonulhat a Tesco Magyarországról - jöhet a Kaufland és több Lidl lehet
Cseh Katalin: Az Orbán-kormány korrupciója már mindenki figyelmét felkeltette Európában
Kitalálod mennyibe került a rántott hús rizzsel a Balatonon?
Nyomasztóan üres a többszörös áron felhúzott felhúzott betonstadion
Operatív törzs: új rendszert vezettek be, ez dönti el ki léphet be hazánkba és ki nem
Hivatalos: szigorításokat jelentett be Gulyás Gergely
Budapestre költözik egy család az USA-ból mert itt jobban kezelik a járványt
Kocsis Máté nyíltan beszélt arról mi a véleménye Kaleta ügyről
Az Emmi gyártat műsort Mészáros Beatrix tévéjére
A legmagasabb szintű kormánydelegáció ült a másodosztályú focimeccsen Orbán árnyékában
THE POST
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - Impresszum