Egy 950 millió forintos keretszerződés, székhelyként egy postafiókot adtak meg... itt kell élned, hogy elhidd....

Hadházy Ákos legújabb posztja éles kritikát fogalmaz meg Deutsch Tamás politikusról és egy bizonyos M. Péterről, akinek a tevékenységei gyanússá váltak. A posztban részletesen ismerteti, hogyan kapcsolódik Deutsch Tamáshoz és az általa felügyelt programokhoz egy olyan cég, amelynek tevékenységei gyanúsak lehetnek.

A bejegyzés szerint M. Péter, aki jelenleg Dubajban dolgozik "üzletfejlesztési tanácsadóként" egy Ramerset International FZE nevű cégnél, korábban a Digitális Jólét Programban tevékenykedett, amelyet Deutsch Tamás felügyelt. M. Péter itthon "okosváros szakértő" és igazgatóhelyettes volt a programban. Aztán valahogy, a poszt szerint véletlenül, tanácsokat kezdett adni egy olyan cégnek, amelynek tevékenységei gyanúsak lehetnek, és amely kapcsolatban állt a magyar állammal.

A cég, amelyről szó van, korábban milliárdos megbízásokat nyert el, például az Oszakai Világkiállításra és a dubaji világkiállításra. A cég honlapja semmitmondó, és székhelyként csak egy postafiókot adnak meg. Ez alapján Hadházy és kollégái arra a következtetésre jutnak, hogy valami nincs rendben a cég tevékenységével és kapcsolataival.

A poszt kiemeli, hogy a Digitális Jólét Program egy részéről már korábban is beszéltek korrupciós gyanúk, és most úgy tűnik, hogy Deutsch Tamáshoz és az általa felügyelt programokhoz kapcsolódó személyek más kétes üzleti kapcsolatokat is fenntartanak.

Így a beszámoló összefoglalva részletezi Hadházy Ákos legújabb posztját, amelyben élesen kritizálja Deutsch Tamást és egy bizonyos M. Pétert, valamint korrupciós gyanúkat fogalmaz meg egy olyan cég tevékenységeivel kapcsolatban, amely Deutsch Tamáshoz köthető programokkal állhat kapcsolatban.



Hadházy Ákos