Novák Katalin imádkozni kezdett - nem akármi miatt kezdett buzgó imádságba, ezt látnod kell

“Mi, hitvalló keresztények, hisszük, hogy az Úr meghallgatja imáinkat”.

A Mária Rádió szombaton kiadott közleménye szerint augusztus 13-án közel húszezer ember indul útra az 1Úton Nemzetközi Zarándoknapon, amelyet a Mária Út Egyesület szervez. Novák Katalin ebből az alkalomból a zarándoknap részvevőit köszöntötte.

Novák levelében a háború pusztító hatására is kitért.

“Együtt imádkozik az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap részvevőivel azért, hogy a feldúlt otthonokba visszataláljanak a családok, hogy nyugodjanak a fegyverek, és a nagyhatalmak hagyjanak fel az ártatlan életeket követelő

háborús uszítással”

— írta Novák, aki arra is kitért, hogy “sokan vannak ma úton”. Hozzátette: olyan anyák, akik gyermekeiket menekítik a bombák elől, miközben férjeiket, fiaikat hátrahagyni kényszerülnek.

“Olyan gyerekek, akik egy hátizsákba csomagolták biztonságosnak hitt életüket, és mennek az ismeretlenbe. Úton vannak olyanok is, akiket a háború okozta nélkülözés és kilátástalanság kerget el otthonukból. Ők nem tudják, hova mennek, mi vár rájuk, csak azt, hogy menni kell”

— fogalmazott Novák.

“Mi, hitvalló keresztények, hisszük, hogy az Úr meghallgatja imáinkat, és segít, hogy a harcban álló felek békét kössenek”

— írta Novák, az ima erejében bízva.

(MTI)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....