Ebből botrány lesz: várba vonulnak a tüntetők, mert kiderült mit csinált Orbán minisztere...

Nem adják fel, amíg vissza nem vonják azt.

Beszámoltunk róla, hogy országszerte folyamatosan zajlanak a tüntetések a katatörvény módosítása ellen. Legutóbb hétfőn délelőtt a budapesti Margit hídon bénították meg a forgalmat néhány órára a demonstrálók, majd a Parlament épülete elé vonultak. A délutáni és kora esti órákban vidéken is több tüntetést tartottak, Szegeden például több százan gyűltek össze.

Hétfőn este újabb fejezetéhez érkezett a már egy hete tartó katatörvény-ellenes tiltakozás. A Sándor-palota elé újabb demonstrációt szerveztek, amellyel a törvényt frissen aláíró Novák Katalinnak is kifejezik a tüntetők elégedetlenségüket.

“A hatalom a KATA kivéreztetésével és a rezsicsökkentés eltörlésével emberek millióinak megélhetését sodorta veszélybe. A kormány áprilisban békét és biztonságot ígért, de júliusra bizonytalanságot és elszegényedést hozott.

Tiltakozzunk közösen a Sándor-palota előtt a kormány hazugságai és megszorításai ellen! Kezdjük a tiltakozást MA ESTE és találkozzunk 20:30-kor a Sándor-palotánál!

Itt a helyed, ha kisemmizett tanár, átvert ételfutár, folyamatos létbizonytalanságban élő egészségügyi dolgozó, a hónap végét szorongással váró kétkezi munkás vagy, vagy csak

egyszerűen eleged van a kormány hazugságaiból és az emberek millióit megkárosító megszorításokból.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....