Kellemetlen: Orbán kiposztolta Vastag Tamás videóját amiben elrontotta a szöveget - jönnek a kommentek

Mondjuk volt a produkcióval más gond is.

A múlt hétvégi Fidesz-kongresszuson Vastag Tamás énekelte Erkel Ferenc Bánk bánjának ikonikus áriáját, a Hazám, hazám… kezdetűt.

Orbán Viktor ennek a felvételéből osztott meg 15 másodpercet szerdán Facebook-oldalán — többet valószínűleg nem mert, a kommentekből ítélve pedig ez is sok volt.

Az e(X)-Faktoros Vastag Tamás elvileg popénekes, bár az utóbbi időben inkább a Fidesz álruhás propagandistájaként tevékenykedik, már csak ezért is nagy bátorság volt részéről egy olyan áriával próbálkozni, amelynek legemlékezetesebb előadója a magyar opera világhírű sztárja, Simándy József volt, de a produkcióval nem az egyetlen probléma.

Vastagnak ugyanis

nem sikerült a szövegtanulást sem megugrani,

az ária refrénjének második sorában ugyanis a “mindenem” szót énekli az “életem” helyett.

Hogy ez hogy nem tűnt fel annak, aki Orbán oldalát kezeli, rejtély.

Vastag egyébként nyár óta az úgynevezett médiatudatosság úgynevezett nagykövete, amely tevékenységével a függetlennek mondott Transzparens Újságírásért Alapítványt képviseli.

Az alapítvány különben nem csinál mást, mint hogy megpróbálja komolyan vehető sajtónak beállítani a kormány propagandagépezetét, többek közt az olyan médiatermékeket, mint az Origo vagy a Pesti Srácok.

Ennek az alapítványnak dolgozik tehát Vastag, aki annyira független és transzparens, hogy fellép a Fidesz-kongresszuson egy képességeit jócskán meghaladó áriával, amelynek még a szövegét sem tudja.

Nem baj, legközelebb jobban sikerül.





Íme Orbán posztja, alatta pedig kigyűjtöttük a hozzászólásokat:
















Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....