Nagy Feró a senkiházi, sikertelen személyekről beszélt

Tessék utánam csinálni, írni kell 40-50 jó nótát, és más is megkaphatja - üzente azoknak, akik bírálják őt Kossuth-díja miatt.

Most, hogy fizikailag is kézzel fogható ez az elismerés, már elhiszem, hogy megkaptam a Kossuth-díjat, bár még mindig a könnyeimmel küzdök

- nyilatkozta Nagy Feró a Borsnak.

A zenész elmondta, egyelőre még a konyhában van a díj, mert nem tudnak betelni a látványával, de végső helye a stúdióban lesz, a többi fontos ereklye mellett. A Beatrice frontembere rendkívül megtisztelőnek tartja, hogy megkaphatta az elismerést. Mindezt még szombaton, a Tabánban tartott koncertjén a színpadról is megköszönte, ami óriási tapsot és üdvrivalgást váltott ki az emberekből. Persze tudom, hogy vannak, akik nem ebbe a körbe tartoznak, és sírnak a Kossuth-díjam miatt, de nekik az a dolguk, hogy nyüszítsenek - tette hozzá.

Nagy Feró szerint bírálói sem őt, sem pedig munkásságát nem ismerik, felületesen követik pályafutását és csak egy balhés csávónak tartják.
""Ha egy »senkiházi«, sikertelen személy mondja, engem nem érdekel. Ha mindezt egy igazán híres, és olyan ember kérdőjelezné meg, aki letett valamit az asztalra, lehet, hogy meghallgatnám, és elgondolkodnék azon, igaza lehet-e. Engem inkább politikai jellegű támadások érnek miatta, de meg sem hallom. Mindenkinek csak annyit tudok üzenni: Tessék utánam csinálni, írni kell 40-50 jó nótát, és más is megkaphatja. Hálát adok az Úristennek, hogy ezt elintézte nekem""
- fogalmazott a zenész.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....