Na ezt látni kell: valószínűleg előzetes letartóztatásban van. Ki helyettesíti? A kedves felesége aki szintén végrehajtó...

A Fidesz nagyon büszke rá, hogy úgymond „megtisztította” a végrehajtó szakmát. Az elmúlt napok eseményei jól mutatják, hogy ez mennyire nem igaz. A bírósági végrehajtás világa igazi szürke zóna, ahol az ügyeskedőknek és gazebereknek bőven terem babér.

A közeljövőben mutatok néhány példát ezekre, most csak álljon itt egy egyszerű közlemény a végrehajtói kar honlapjáról.


Schadl György elnökről tudjuk, hogy valószínűleg előzetes letartóztatásban van. Ki helyettesíti? A kedves felesége, Schadl-Baranyai Helga) aki szintén végrehajtó. Ez már önmagában összeférhetetlen, még akkor is, ha a törvény egyébként nem tiltja.

Hiszen ki felügyeli Baranyai Helgát, mint végrehajtót? Igen, a férje.
Még több kérdést vet fel, hogy a hírek szerint maga Schadl-Baranyai Helga is gyanúsított az ügyben, csak éppen ő nincs előzetesben. Egy korrupciós ügyben gyanúsított végrehajtó gond nélkül működhet, sőt, helyettesíthet egy másik gyanúsítottat, hozzáférve annak minden adatához, dokumentumaihoz. Ez lenne a megtisztított végrehajtói szakma? Nagy munka vár ránk, ha ezt rendbe akarjuk tenni 2022 után!

Hadházy Ákos közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....