Már Völner Pál vagyonát is nagyító alá tették - akarod tudni mennyit keresett havonta?

Sajnos sokan tudják, milyen az, amikor az ember dolgozik, mint az állat, de egyszerűen nem tud egyről a kettőre jutni, sőt, szépen lassan még egy kicsit csúszik is lefelé.

Nézzük például szegény, vesztegetéssel gyanúsított Völner Pál esetét. Az államtitkárnak 2011 óta nyilvános a pénzügyi helyzete, a parlamenti honlapon elérhető vagyonnyilatkozataiból ugyebár teljes, transzparens és valós képet kaphatunk a vagyonáról. És hát sajnos tudjuk mindannyian, hogy egymillió-kétszázezres fizetéssel nem nagyon lehet mit kezdeni, örül az ember, ha a csekkek rendben vannak hó végén. (Frissítés: ráadásul cikkünk élesítésekor még nem számoltunk a képviselői fizetésével, amely így rendesen megdobja a pénzt, tavaly például 27 milliós SZJA-adóalapja volt a politikusnak, ami összesen már 2,2 milliós havi bért jelent. Ennek megfelelően a címet is módosítottuk)

2011-ben a nyergesújfalui házuk mellett még volt egy feleséggel közös kis 50 négyzetméteres győri családi ház is, és kábé hétmillió forint mindenféle pénzügyi eszközben. És 2020-ban?

A győri ingatlan már sehol,

pénzben nagyjából 13-14 millió forint. Ingóságok, autó nincs. Mázli, hogy kap, kapott a hivatalához laptopot, autót, benzint, telefont.

Tíz év gürizés, meló éjjel nappal, parlamentbe járkálás, kiállás a párt mellett, közben idegesítő újságírókat kell állandóan lepattintani, éjjelbe nyúlóan olvasgatni és aláírogatni a pegasusos lehallgatási kérelmeket – hát ennyi az élet? Csoda, ha ezek után az embert milliós vesztegetési pénzekkel emlegetik együtt?





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....