Elképesztő ami itthon megy: ismert magyar milliárdos holttestére bukkantak

Két férfi telepedett rá az üzletemberre, hogy elvegyék vagyonát, majd megöljék.

Korábban az Átlátszó írt cikket arról, hogy egymás után négyszer gyulladt ki a bári Fehér-kastély, közben bennégett a tulajdonos M. István is. Ekkor sajtóhírekből már tudni lehetett, hogy a néhai milliárdos budapesti, hegyvidéki házába börtönviselt alakok költöztek be. Kovács Gergő XII. kerületi kutyapárti képviselő már 2020 nyarán szólt a rendőrségnek arról, hogy az idős férfi veszélyben lehet, most szintén ő derített fényt az elhunyt személyazonosságára.

A tűzesetről korábban az RTL Híradó is beszámolt:





A Police.hu-n szerdán megjelent tájékoztatás szerint a rendőrök felderítették a 2020 nyarán történt bári tűzesetben elhunyt férfi halálának körülményeit.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. február 8-án a kora reggeli órákban őrizetbe vették azt a bűnügyi felügyelet alatt álló 49 éves férfit és 51 éves társát, akiket a bári emberöléssel gyanúsítanak.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2020 kora tavaszától rátelepedett a sértettre azért, hogy megszerezzék a vagyonát, majd megöljék őt. Miután 2020. augusztus 10-én a hajnali órákban megölték áldozatukat, tüzet gyújtottak a férfi lakrészében azért, hogy eltűntessék a nyomokat, és leplezzék a tettüket.

A bűncselekménnyel összefüggésben a két férfi már korábban is a rendőrök látókörébe került, majd a hónapokig tartó, minden részletre kiterjedő nyomozás során a rendőrök elegendő bizonyítékot szereztek ahhoz, hogy az ügyészségnél kezdeményezzék a két gyanúsított letartóztatását.

Nyitókép: Google Street View





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....