van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
thepost.hu / Magyarország / Budapest
THE POST
HU
HOME POLITIKA FELKAVARÓ KÉKFÉNY KORONAVÍRUS YOUTUBE IMPRESSZUM 2023-01-29
< ugrás a legfrissebb hírekhez

Nacsa nekiment az ellenzéknek: devizahitelbe hajszolták a családokat, rálőttek a saját állampolgáraikra

Elindult a Stop Gyurcsány Stop Karácsony petíció. A következő két hétben több mint ezer aktivista gyűjti majd az aláírásokat az ország 300 pontján, később pedig házról házra járnak majd a Fidesz segítői. A kormánypártok az akcióval arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot. A petíció indulását Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül, aki szerint a Fidesz óvodás szinten maradt ezzel a kampánnyal.


- Elindult a stop gyurcsány stop karácsonyi aláírásgyűjtés háromszáz helyszínen, ezer aktivistával, mik az eddigi tapasztalatok?

- Azt látjuk, hogy nagyon sokan jönnek aláírni ezt a petíciót. Azt látjuk, hogy örülnek az emberek a találkozásnak is, hiszen lehet egy kormánypárti aktivistával, Fidesz és a KDNP aktivistái vannak kint az utcán, sok helyen a választókerületi elnökök, a politikusok is részt vesznek ebben az aláírásgyűjtésben, és jó nyilván beszélgetni a közös ügyeinkről, és hát az emberek sokan Facebookon is írtak, hogy hol lehet megtalálni ezeket az aláíró helyszíneket, hol lehet megtalálni a standokat, ahol ki lehet fejezni ezt a fajta stop gyurcsány stop karácsony petícióhoz való támogatást, hiszen azt látják az emberek, hogy Gyurcsány Ferenc visszakéredzkedik a hatalomba, ott áll a küszöbön, és be szeretne jönni, és újra a hatalmat magához szeretné ragadni. És nagyon sokan vannak, akik ezt nem szeretnék ebben az országban.


- Hány aláírással lennének elégedettek, vagy akár olyan személyesen. Hát mi az a szám, az a minimum szám, amire azt mondanák, hogy ez egy sikeres akciónak bizonyult.

- Mindig a minél több a fontos, hogy minél több emberrel beszéljünk ezekről a témákról, hogy elérjünk minél több embert. Az első két hétben a köztereken, az utcán, a hétvégi piacok előtt lehet majd aláírni ezt a petíciót, és aztán utána pedig az aktivistáik föl is keresik az otthonaikban is az embereket, megkérdezve, hogy szeretnék aláírni ezt a petíciót. Nagyon fontos, hogy sokan vannak, akik már nem emlékeznek 2006-ra, mert akkor még gyerekek voltak, vagy akár meg sem születtek, vagy akörül voltak óvodás, iskolás korban. Nekik is el kell mondani, hogy mi volt 2006 őszén Gyurcsány-kormány miket tett Magyarországgal, hogyan adósította el, hogyan tette tönkre a merjünk kicsik lenni politikájával, hogyan fosztotta meg a nemzeti büszkeségétől ezt az országot, és hogy egyébként konkrétan milyen például a családokat, például a nyugdíjasokat, például a vállalkozásokat, milyen intézkedések sújtották abban az időben, hiszen emlékezhetünk arra, hogy egy többgyermekes családnak egy újabb gyerekvállalása szinte egyet jelentett a szegénységgel, a devizahitelbe hajszolták a családokat, mert megszüntették az otthonteremtési programokat, mert megszüntették a családtámogatásokat, a nyugdíjasoktól elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, a közszolgáktól elvették a tizenharmadik havi bért, és napestig tudnánk sorolni, rengeteg bűn van Gyurcsány Ferenc listáján, amit elkövettek, ami odáig vezetett, hogy 2010-ben a csőd szélére sodorták az országot, és a gazdaság teljesítménye rég nem látott mélységekben volt, és innen kellett aztán fölállni, és a nemzetnek közösen együtt felülemelkedni ezen a korszakon. Azra szeretnénk emlékeztetni az embereket, és azt szeretnénk ezzel üzenni ezzel a petícióval, hogy nem kérünk a Gyurcsány-korszakból, nem kérjük ezeket az intézkedéseket vissza, és nem kérjük ezeket a szereplőket vissza.


- Említette ugyanaz Gyurcsány Ferencet, ő ma reggel is reagált erre az aláírásgyűjtésre, pontosabban annak a megindulására, és azt mondta, hogy teljesen óvodás színvonal az, amivel a Fidesz-kdnp ér, és hogy ezek a fiúk talán valahogy így fogalmazok, már maradni is fognak ezen az óvodás színvonalon. Hogyan értékelné ezt a gyurcsányi helyzetelemzést?

- Hát Gyurcsány Ferenc pontosan tudja, hogy Magyarországon rengeteg ember elutasítja az ő politikáját, az ő személyét is elutasítja, pontosan tudja azt, hogy nagyon sok ember szenvedett az ő politikájától, családok, vállalkozások, nyugdíjasok, és az a 200 ezer ember, akit munkanélküliek hagytak az út szélén, és ezek az emberek pontosan tudják, hogy ő mit művelt, ezért fél ettől az aláírásgyűjtéstől, ezért láthatjuk azt, hogy megpróbálja elbagatellizálni, megpróbálja gunyorosan kicsúfolni. Én azt gondolom, hogy erre a legfrappánsabb válasz, hogyha aláírjuk ezt a petíciót.


- Gyurcsány Ferenc vasárnap is tett egy elég éles kijelentést, több véres kijelentést tett a kampánynyitóján a DK-nak. Azt is elmondta, hogy nem lehet olyanokkal párbeszédet kezdeményezni, akik KRESZ-táblák színvonalán kommunikálnak az emberekkel, és azt is elmondta, hogy nagytakarítás lesz majd itt tavasztól kezdve, és hogy fel kell készülnie mindenkinek a harcra, merthogy ez egy harcos időszak lesz. Ez egy hadüzenet?

- Hát láthatjuk azt, hogy a háborús retorikában a baloldalon nincs hiány a háborús retorikából, hiszen egyfolytában fenyegetőznek. Jakab Péter fekete Gyurcsány Ferenc dobra fára, és sorolhatnánk azokat a politikusokat, akik mindenféle jogállami alap nélkül börtönnel fenyegetnek politikusokat, akik ellehetetlenítéssel fenyegetnek jobboldali értelmiségiket, akik a foglalkozásuktól való eltiltással fenyegetőznek újságírók felé, tehát nem újdonság ez a retorika a bal oldalon, amikor az érdemi mondanivaló hiányát próbálják elfedni, olyankor jön a jelzők és a fenyegetések. És pontosan ezt láthattuk a DK kampánynyitó rendezvényén is. Fenyegetések, fenyegetések. Folyamatosan a kormánypártok, a kormánypárti szimpatizánsok, a kormánypárti politikusok felé hangzottak el ezek a fenyegetések. Mi azt gondoljuk, hogy erre viszont a legeslegfrappánsabb választ a választások napján lehet megadni.


- Mennyire lehet ez egy kemény, durva kampány? Mert ahogy ön is mondja, retorikailag már szinte elmentek a falig az ellenzéki hangadók. Gyurcsánynak több alkalommal is volt börtönnel való fenyegetése. Ugye azt is elmondta, hogy nem lehetnek még egyszer olyan naivak, mint 2006-ban voltak akár, amikor nem megfelelően kezelték a tömeget, aki ellenük tiltakozott, ami a Gyurcsány Ferenc szájából elég furán, hogy finoman fogalmazzak tőlünk. Tehát meddig mehetnek el? Ez a szint megmarad, vagy ennél is durvábbra számítanak azért?

- Hát ugye ők már megkorlapoztatták a saját állampolgáraikat, és rálőttek a saját állampolgáraikra, tehát semmitől sem fognak visszariadni, és olyan hataloméhesek és olyan módon szeretnének visszakapaszkodni a hatalomba, hogy semmitől nem fognak visszariadni az elkövetkezendő időszakban is, most is látjuk, hogy hazugságokkal, lejáratásokkal, rágalmakkal, ez az eszköztáruk a kampányban, ezekkel fognak élni a következő időszakban is, ne legyen kétségünk mindenkit, aki bármilyen módon a kereszténydemokrata nemzeti oldal mellett köteleződik el, azt ők meg fogják támadni.


- A Fővárosi Közgyűlés a mai nap folyamán elfogadta azt a javaslatot, miszerint ha a diákváros nem az eredeti formájában valósulna meg, akkor a Fővárosi Önkormányzat megvétózza az atlétikai vb-nek a megrendezését, illetőleg ezzel egy időben, kicsivel később leszavazták azt a DK-s javaslatot, ami viszont kompromisszum nélkül megfúrta volna, amennyiben ez teheti az atlétikai világbajnokságot. Mire utal ez a kis zavar az erőben, ami az ellenzéknél látszott a fővárosi közgyűlésben, hogy szinte maguk sem tudták, hogy akkor most melyik szavazatot kéne, melyik javaslatot kéne támogatni. Egyáltalán a DK miért ment bele ebbe, mikor már tudták előzetesen, hogy van egy többségi ellenzéki többség által támogatott javaslat?

- Látjuk, hogy egy év után ült össze újra a fővárosi közgyűlés, ami sajnos igazából nem fővárosi közgyűlés volt, hanem Karácsony Gergely egy kampányeseménnyé aljasította le ezt a fontos fórumot. Látjuk azt, hogy Karácsony Gergely saját kampányáról és az előválasztás cicaharcairól szólt ez a mai nap. Semmilyen módon, érdemben, mélységében nem tudták tárgyalni a Budapestről szóló előterjesztéseket. Közben azt láthattuk, hogy Budapest utcáin káosz van, dugó van, kosz van, rendetlenség van, a közterületek rendezetlenek, ezért mindenféle más politikai vádakkal és politikai koalitásokkal próbálják elterelni ezekről a figyelmet, hogy ők most főállásban kizárólag kampányolnak, és sajnos jelenleg a fővárosnak nincsen gazdája. Még a fővárosi közgyűlést is lealjasították egy silány kampányeseménnyé, nemhogy az intézkedéseket, amelyeket nem tudnak meghozni a budapestiek érdekében. Ez szerintem egy nagyon szomorú tény, hogy itt tartunk, hogy Karácsony Gergely már a munkakörét, a munkaköri kötelességét sem látja el, és kizárólag kampányol, a budapestiekkel pedig nem törődik. A Challenge-nek köszönöm szépen.

Ezt olvassa mindenki:
Kitört a népharag: Varga Judit vegye a kabátját...  
Nemzetközi botrány: az osztrákok úgy látják, Európának kell beavatkoznia ha Magyarországon sérül a sajtószabadság  
Kövess minket:
     
A hét hírei:
Gyors volt: máris döntött a bíróság Deutsch Tamás apósának gyilkosáról
Kitört a népharag: Varga Judit vegye a kabátját...
Nemzetközi botrány: az osztrákok úgy látják, Európának kell beavatkoznia ha Magyarországon sérül a sajtószabadság
Rajtunk röhög Európa: a magyarok csináltak egy kamukaput egy betonkerítésre, ezt kérte az EU-s pályázat
„Örkény felsírna örömében. Szolnokon az Ormos Imre parknál épült ez a kapu a betonfalra....
Újabb megdöbbentő titkok derülnek ki a hatvanpusztai Orbán-birtokról
E heti számában a HVG folytatja tényfeltárását az Orbán család hatvanpusztai birtokáról. ...
Adok-kapok: közzétették mennyit dolgozott civilként Orbán, Szijjártó, Semjén, Kövér, Lázár és Deutsch
MUNKAALAPÚ TÁRSADALOM "A jóléti állam Nyugat-Európába sem fog visszatérni, mert nem verseny...
Mi történik, ha Orbán egyszer megörökli az édesapja látványosan fejlődő vagyonát?
Orbán Viktor édesapjának hatvanpusztai építkezéséről láthatnak riportot ma este a Házon kívülben. A fényűzőnek ígérkező hatalmas birtokról leginkább csak szivárognak az informá...
  
Fasiszta diktátorként ábrázolja Orbánt a holland lap
Nem bánik kesztyűs kézzel a Trouw a populista politikusokkal. Sok kritika érte a magyar kormányt, amiért a koronavírus-járványra hivatkozva egy új törvénnyel korlátlan időre terjeszthet...
  
Ismert magyar sztár adott óriási pofont Orbánnak - ezt átni kell
A stylistnak sem tetszik a rezsiemelés. Augusztus 1-jével lépett életbe a rezsiemelésről szóló új szabályozás, amely sok családnak okozhat majd gondot a számlák kifizetésekor. Ezen Lak...
  
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
thepost.hu / Magyarország / Budapest
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
      HU  
THE POST

Nacsa nekiment az ellenzéknek: devizahitelbe hajszolták a családokat, rálőttek a saját állampolgáraikra

Elindult a Stop Gyurcsány Stop Karácsony petíció. A következő két hétben több mint ezer aktivista gyűjti majd az aláírásokat az ország 300 pontján, később pedig házról házra járnak majd a Fidesz segítői. A kormánypártok az akcióval arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot. A petíció indulását Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül, aki szerint a Fidesz óvodás szinten maradt ezzel a kampánnyal.


- Elindult a stop gyurcsány stop karácsonyi aláírásgyűjtés háromszáz helyszínen, ezer aktivistával, mik az eddigi tapasztalatok?

- Azt látjuk, hogy nagyon sokan jönnek aláírni ezt a petíciót. Azt látjuk, hogy örülnek az emberek a találkozásnak is, hiszen lehet egy kormánypárti aktivistával, Fidesz és a KDNP aktivistái vannak kint az utcán, sok helyen a választókerületi elnökök, a politikusok is részt vesznek ebben az aláírásgyűjtésben, és jó nyilván beszélgetni a közös ügyeinkről, és hát az emberek sokan Facebookon is írtak, hogy hol lehet megtalálni ezeket az aláíró helyszíneket, hol lehet megtalálni a standokat, ahol ki lehet fejezni ezt a fajta stop gyurcsány stop karácsony petícióhoz való támogatást, hiszen azt látják az emberek, hogy Gyurcsány Ferenc visszakéredzkedik a hatalomba, ott áll a küszöbön, és be szeretne jönni, és újra a hatalmat magához szeretné ragadni. És nagyon sokan vannak, akik ezt nem szeretnék ebben az országban.


- Hány aláírással lennének elégedettek, vagy akár olyan személyesen. Hát mi az a szám, az a minimum szám, amire azt mondanák, hogy ez egy sikeres akciónak bizonyult.

- Mindig a minél több a fontos, hogy minél több emberrel beszéljünk ezekről a témákról, hogy elérjünk minél több embert. Az első két hétben a köztereken, az utcán, a hétvégi piacok előtt lehet majd aláírni ezt a petíciót, és aztán utána pedig az aktivistáik föl is keresik az otthonaikban is az embereket, megkérdezve, hogy szeretnék aláírni ezt a petíciót. Nagyon fontos, hogy sokan vannak, akik már nem emlékeznek 2006-ra, mert akkor még gyerekek voltak, vagy akár meg sem születtek, vagy akörül voltak óvodás, iskolás korban. Nekik is el kell mondani, hogy mi volt 2006 őszén Gyurcsány-kormány miket tett Magyarországgal, hogyan adósította el, hogyan tette tönkre a merjünk kicsik lenni politikájával, hogyan fosztotta meg a nemzeti büszkeségétől ezt az országot, és hogy egyébként konkrétan milyen például a családokat, például a nyugdíjasokat, például a vállalkozásokat, milyen intézkedések sújtották abban az időben, hiszen emlékezhetünk arra, hogy egy többgyermekes családnak egy újabb gyerekvállalása szinte egyet jelentett a szegénységgel, a devizahitelbe hajszolták a családokat, mert megszüntették az otthonteremtési programokat, mert megszüntették a családtámogatásokat, a nyugdíjasoktól elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, a közszolgáktól elvették a tizenharmadik havi bért, és napestig tudnánk sorolni, rengeteg bűn van Gyurcsány Ferenc listáján, amit elkövettek, ami odáig vezetett, hogy 2010-ben a csőd szélére sodorták az országot, és a gazdaság teljesítménye rég nem látott mélységekben volt, és innen kellett aztán fölállni, és a nemzetnek közösen együtt felülemelkedni ezen a korszakon. Azra szeretnénk emlékeztetni az embereket, és azt szeretnénk ezzel üzenni ezzel a petícióval, hogy nem kérünk a Gyurcsány-korszakból, nem kérjük ezeket az intézkedéseket vissza, és nem kérjük ezeket a szereplőket vissza.


- Említette ugyanaz Gyurcsány Ferencet, ő ma reggel is reagált erre az aláírásgyűjtésre, pontosabban annak a megindulására, és azt mondta, hogy teljesen óvodás színvonal az, amivel a Fidesz-kdnp ér, és hogy ezek a fiúk talán valahogy így fogalmazok, már maradni is fognak ezen az óvodás színvonalon. Hogyan értékelné ezt a gyurcsányi helyzetelemzést?

- Hát Gyurcsány Ferenc pontosan tudja, hogy Magyarországon rengeteg ember elutasítja az ő politikáját, az ő személyét is elutasítja, pontosan tudja azt, hogy nagyon sok ember szenvedett az ő politikájától, családok, vállalkozások, nyugdíjasok, és az a 200 ezer ember, akit munkanélküliek hagytak az út szélén, és ezek az emberek pontosan tudják, hogy ő mit művelt, ezért fél ettől az aláírásgyűjtéstől, ezért láthatjuk azt, hogy megpróbálja elbagatellizálni, megpróbálja gunyorosan kicsúfolni. Én azt gondolom, hogy erre a legfrappánsabb válasz, hogyha aláírjuk ezt a petíciót.


- Gyurcsány Ferenc vasárnap is tett egy elég éles kijelentést, több véres kijelentést tett a kampánynyitóján a DK-nak. Azt is elmondta, hogy nem lehet olyanokkal párbeszédet kezdeményezni, akik KRESZ-táblák színvonalán kommunikálnak az emberekkel, és azt is elmondta, hogy nagytakarítás lesz majd itt tavasztól kezdve, és hogy fel kell készülnie mindenkinek a harcra, merthogy ez egy harcos időszak lesz. Ez egy hadüzenet?

- Hát láthatjuk azt, hogy a háborús retorikában a baloldalon nincs hiány a háborús retorikából, hiszen egyfolytában fenyegetőznek. Jakab Péter fekete Gyurcsány Ferenc dobra fára, és sorolhatnánk azokat a politikusokat, akik mindenféle jogállami alap nélkül börtönnel fenyegetnek politikusokat, akik ellehetetlenítéssel fenyegetnek jobboldali értelmiségiket, akik a foglalkozásuktól való eltiltással fenyegetőznek újságírók felé, tehát nem újdonság ez a retorika a bal oldalon, amikor az érdemi mondanivaló hiányát próbálják elfedni, olyankor jön a jelzők és a fenyegetések. És pontosan ezt láthattuk a DK kampánynyitó rendezvényén is. Fenyegetések, fenyegetések. Folyamatosan a kormánypártok, a kormánypárti szimpatizánsok, a kormánypárti politikusok felé hangzottak el ezek a fenyegetések. Mi azt gondoljuk, hogy erre viszont a legeslegfrappánsabb választ a választások napján lehet megadni.


- Mennyire lehet ez egy kemény, durva kampány? Mert ahogy ön is mondja, retorikailag már szinte elmentek a falig az ellenzéki hangadók. Gyurcsánynak több alkalommal is volt börtönnel való fenyegetése. Ugye azt is elmondta, hogy nem lehetnek még egyszer olyan naivak, mint 2006-ban voltak akár, amikor nem megfelelően kezelték a tömeget, aki ellenük tiltakozott, ami a Gyurcsány Ferenc szájából elég furán, hogy finoman fogalmazzak tőlünk. Tehát meddig mehetnek el? Ez a szint megmarad, vagy ennél is durvábbra számítanak azért?

- Hát ugye ők már megkorlapoztatták a saját állampolgáraikat, és rálőttek a saját állampolgáraikra, tehát semmitől sem fognak visszariadni, és olyan hataloméhesek és olyan módon szeretnének visszakapaszkodni a hatalomba, hogy semmitől nem fognak visszariadni az elkövetkezendő időszakban is, most is látjuk, hogy hazugságokkal, lejáratásokkal, rágalmakkal, ez az eszköztáruk a kampányban, ezekkel fognak élni a következő időszakban is, ne legyen kétségünk mindenkit, aki bármilyen módon a kereszténydemokrata nemzeti oldal mellett köteleződik el, azt ők meg fogják támadni.


- A Fővárosi Közgyűlés a mai nap folyamán elfogadta azt a javaslatot, miszerint ha a diákváros nem az eredeti formájában valósulna meg, akkor a Fővárosi Önkormányzat megvétózza az atlétikai vb-nek a megrendezését, illetőleg ezzel egy időben, kicsivel később leszavazták azt a DK-s javaslatot, ami viszont kompromisszum nélkül megfúrta volna, amennyiben ez teheti az atlétikai világbajnokságot. Mire utal ez a kis zavar az erőben, ami az ellenzéknél látszott a fővárosi közgyűlésben, hogy szinte maguk sem tudták, hogy akkor most melyik szavazatot kéne, melyik javaslatot kéne támogatni. Egyáltalán a DK miért ment bele ebbe, mikor már tudták előzetesen, hogy van egy többségi ellenzéki többség által támogatott javaslat?

- Látjuk, hogy egy év után ült össze újra a fővárosi közgyűlés, ami sajnos igazából nem fővárosi közgyűlés volt, hanem Karácsony Gergely egy kampányeseménnyé aljasította le ezt a fontos fórumot. Látjuk azt, hogy Karácsony Gergely saját kampányáról és az előválasztás cicaharcairól szólt ez a mai nap. Semmilyen módon, érdemben, mélységében nem tudták tárgyalni a Budapestről szóló előterjesztéseket. Közben azt láthattuk, hogy Budapest utcáin káosz van, dugó van, kosz van, rendetlenség van, a közterületek rendezetlenek, ezért mindenféle más politikai vádakkal és politikai koalitásokkal próbálják elterelni ezekről a figyelmet, hogy ők most főállásban kizárólag kampányolnak, és sajnos jelenleg a fővárosnak nincsen gazdája. Még a fővárosi közgyűlést is lealjasították egy silány kampányeseménnyé, nemhogy az intézkedéseket, amelyeket nem tudnak meghozni a budapestiek érdekében. Ez szerintem egy nagyon szomorú tény, hogy itt tartunk, hogy Karácsony Gergely már a munkakörét, a munkaköri kötelességét sem látja el, és kizárólag kampányol, a budapestiekkel pedig nem törődik. A Challenge-nek köszönöm szépen.

Legolvasottabbak
Kitört a népharag: Varga Judit vegye a kabátját...
Nemzetközi botrány: az osztrákok úgy látják, Európának kell beavatkoznia ha Magyarországon sérül a sajtószabadság
Rajtunk röhög Európa: a magyarok csináltak egy kamukaput egy betonkerítésre, ezt kérte az EU-s pályázat
Most érkezett
Botrány: Nyomozást rendeltek el M. Richárd börtönkórházi kezelése miatt
Orbán vejének érdekeltsége egy 84 szobás szállodát szerzett meg 9,3 millió euróért - de kitől...... hmmm
Németh Szilárd megmagyarázta a brutális inflációt - ülj le és nézd meg...... érdemes
Kövess minket!
     
Újabb megdöbbentő titkok derülnek ki a hatvanpusztai Orbán-birtokról
Adok-kapok: közzétették mennyit dolgozott civilként Orbán, Szijjártó, Semjén, Kövér, Lázár és Deutsch
Mi történik, ha Orbán egyszer megörökli az édesapja látványosan fejlődő vagyonát?
Fasiszta diktátorként ábrázolja Orbánt a holland lap
Ismert magyar sztár adott óriási pofont Orbánnak - ezt átni kell
Nemzetközi botrány: Tüntetők várták Orbán Viktort - ebbe belefutott
Robbant a világ botrány: Négy magyar neve is előkerült az offshore vagyona miatt
Na ne...... Valami olyan történik Felcsúton amit nem fogsz elhinni - tényleg kínos már az országnak..
Szijjártó szerint visszataszító amit az EU csinál: szerinte az uniós pénzek járnak, nem csak úgy ide pottyannak az égből
Kövér: ha visszajönnek azok, akik régen kommunistáknak, ma pedig európai istáknak vallják magukat, akkor itt kő kövön nem marad
Egy lakáshiteles nőnek csaknem 140 százalékos kamatnak megfelelő összeget számítottak fel tíz hónap moratóriumra
Ez durva: Tiborcz István lett Magyarország legnagyobb cégének nagytulajdonosa
van egy jó sztorid? - küldd el nekünk!
      HU