Kapaszkodj meg: Gulyás szerint a Fidesznek előnyére is válhat a Völner botrány

Reménykedik abban, hogy megalapozatlanok a vádak a párttársával szemben.

Végleg fideszes propagandaüzemmódba kapcsolt az Index nevű hírportál, amely tavaly nyáron került nyíltan a hatalom kezébe.

A portálon hétfőn Gulyás Gergely kancelláriaminiszterrel jelent meg alákérdezős PR-interjú, amelyet már a Pesti Srácoktól leszerződtetett propagandista készített.

Az interjúban Gulyás egyebek mellett azt füllenti, hogy “elbírja a magyar gazdaság teljesítménye a jövő évre összeállított költségvetést, amelyben nincsenek választási célokat szolgáló döntések”.

A kancelláriaminiszter a Völner-ügy kapcsán kijelentette, az akár még a kormány előnyére is szolgálhat, mivel szerinte “egyértelműen kiderült, hogy megalapozatlanok a magyar jogállamiságot érő kritikák, hiszen a jobboldalon még a korrupció gyanújának is következményei vannak.”

Gulyás szó szerint felmondta az előírt mantrát arról, amit a Rogán-stáb kitalált a Völner-botrány válságmenedzselésére:

“A helyzet ugyanis az, hogy Magyarországon a jobboldalon, ha valakivel szemben akár csak a gyanúja is felmerül a korrupciónak, annak rögtön következményei vannak. Nincsen semmilyen bírósági ítélet Völner Pállal szemben, aki mégis lemondott, és a mentelmi joga felfüggesztését kérte. A baloldalon ezzel szemben azt látjuk, hogy semminek nincs következménye.”

Ugyanakkor hozzátette azt is: reménykedik abban, hogy nem megalapozottak a súlyos vádak Völner Pállal kapcsolatban.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....