Követelik, hogy a sok esetben embereket megnyomorító végrehajtók kinevezése egyesével legyen megvizsgálva és addig is az összes eljárásuk legyen felfüggesztve

Minden 2019 júliusa után kinevezett bírósági végrehajtó összes végrehajtási eljárását azonnal fel kell függeszteni!

Völner Pált 2019 júliusában nevezte ki a végrehajtók miniszteri biztosának Varga Judit igazságügyi miniszter.

Völnernek volt a legnagyobb ráhatása a végrehajtók kinevezésére, nélküle senki nem válhatott végrehajtóvá.

Az ügyészség szerint Völner - aki most pofátlanul még négy millió forint végkielégítést is kap - rendszeresen több millió forint vesztegetési pénzt fogadott el a végrehajtói kamara elnökétől - a megerősített információk szerint - azért, hogy elintézze adott személyek végrehajtói kinevezését.
Újsághír 2019-ből: az igazságügyi miniszter döntése alapján 13 új bírósági végrehajtó tette le az esküt augusztus 7-én ünnepélyes keretek között, az Igazságügyi Minisztérium magasrangú vezetőinek részvételével.

Friss hír: leállítja a Fidesz a Völner-botrányba keveredett végrehajtói kar 35 új tagjának kinevezését.

Ha gyanú merül fel arra, hogy akiket most neveznének ki, megvesztegették Völner Pált és bűntársait, akkor arra is bűncselekményi gyanú merül fel, hogy az elmúlt két és fél évben kinevezett végrehajtók is korrupció útján szerezték meg zsíros állásukat.

A sok esetben embereket megnyomorító végrehajtók kinevezése egyesével legyen megvizsgálva és addig is az összes eljárásuk legyen felfüggesztve.
Akik részt vettek ebben a megdöbbentő és vérlázító korrupciós ügyben, ne járhassanak el a végtelenül kiszolgáltatott emberekkel szemben!





Dr. Czeglédy Csaba közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....