Berki adósság: "Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda" - az apjánál rejtette el vagyona nagy részét

Berki apja ebből rendezte az elhunyt celeb adósságait.

A Blikk úgy értesült, hogy a május 6-án elhunyt celeb, aki jelentős adósságot hagyott maga után, az édesapjánál tartotta vagyona egy részét, aki abból az összegből egyenlítette ki a fia adósságait.

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem

 – nyilatkozta a lapnak egy ismerős.

Krisztián édesanyja a Blikknek elmondta, hogy a volt férje mindent elrendezett abból a pénzből, amit Berki nála tartott.

„Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett” –


nyilatkozta Berki édesanyja.

Az asszony hozzátette: egyetlen adósság maradt, egy bank felé, amelytől Krisztián és Mazsi együtt vettek fel kölcsönt, amit a jövőben az özvegynek kell törlesztenie.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....