Hízókúrával nyerte vissza az erejét a rák után Forgács Gábor


A színész szeretne újra egyre többet dolgozni, hogy anyagilag is rendbe jöjjön.


Budapest —Újra a régi formában! Forgács Gábor örömmel osztotta meg a Blikk-kel, a prosztatarák miatti ijesztő fogyása után visszanyerte erejét. Sőt, már-már túl jól sikerült a hízókúra. Szeretne mielőbb újra munkába állni, hiszen anyagilag megerősödne.

- Orvosi utasításra kellett felszednem néhány kilót, aminek én eleget is tettem. Talán túl is teljesítettem egy kicsit, most kilencvenhármat mutat a mérleg – árulta el lapunknak a színművész. Tavaly tavasszal diagnosztizálták nála a daganatos betegséget, amellyel közel egy éven át vívott harcot az életéért. A csatából győztesen került ki, de fizikálisan nagyon legyengült.

- A száznyolcvan centimhez száznégy kiló voltam, ezért elkezdtem fogyózni. Nagyon odafigyeltem az étkezésre, szépen mentek is le a kilók. Aztán feltűnt, hogy túl sokat fogyok, és kiderült, hogy túl hatékony diéta ez a rák. Amikor a leggyengébb voltam, hatvannégy kilót mértek a kórházban! Hetvenegy-hetvenkettőnél tűnt úgy, hogy megmaradok, s hetvenkilencre sikerült felhíznom, amikor kiengedtek. Most szeretnék megállni, hogy a százat semmiképpen se lépjem át – mondta Forgács Gábor, aki hála a vajas kenyérnek, aminek sosem tud ellenállni, visszakapta régi formáját. Nemrég a második oltását is megkapta, így nemsokára a koronavírus elleni védettség is kialakul a szervezetében. Azután szeretne minél előbb visszatérni a munkába. Hiányzik neki a színház, s anyagilag is alaposan megszenvedte az elmúlt időszakot.

- Egy idő után elfogy az embernek a félretett pénze, így jártam most én is, kimerítettem a tartalékaimat. Nem számítottunk a járványra és arra sem, hogy rákos leszek, ami nem olcsó mulatság. A nyugdíjam nem sok, a gyógyszerek viszont egy vagyonba kerülnek. Ráadásul a páromat is műteni kellett mozgásszervi problémák miatt – sorolta sóhajtva Forgács. A sok nehézséget szeretné most már végleg maga mögött hagyni és inkább a jövőre koncentrálni. Jelenleg szinkronizál és hangalmondást vállal, de ennél többre vágyik.

- Nagyon hiányoznak már az önálló estek és a magánrendezvények. Sokszor léptem fel születésnapon, esküvőn, s mindig jól sült el, úgyhogy lehet bátran hívni – üzente bizakodva a humorista.

Stúdiót alakított ki otthon

Új dolgokat is hozott Forgács Gábor életébe a karantén, ki kellett kupálnia magát az informatikában is. Ugyanis otthoni stúdióban és az interneten keresztül dolgozik.

- Gyakorlatilag megháromszorozódtam. A hangalámondásnál én vagyok a színész, a rendező és még a hangtechnikus is, aki figyeli, hogy például ne ropogjon a hang. Ráadásul van hozzá egy egyszerűnek nem nevezhető program, amit meg kellett tanulnom használni és ki kell rajta igazodnom. A szinkronizáláshoz a Zoom videótelefont vesszük igénybe, ott fontos, hogy legyen rendező, azt egyedül nem lehet elvégezni – árulta el kulisszatitkait a színész.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen