Érdekes apróságot kotyogtak ki Orbán egészségi állapotával kapcsolatban - állítólag...

Ezért nem fogják őt megdicsérni Rogánék.

Hadházy Ákos hívta fel rá a figyelmet csütörtöki posztjában, hogy Orbán Viktor zsebpolitológusa, Deák Dániel érzékeny információkat osztott meg a miniszterelnök egészségügyi állapotáról.

Hadházy írását változtatás nélkül idézzük:

❗️ Nagy baj van! A kormány egyik vezető propagandistája szerint Orbán Viktornak túl magas a koleszterinszintje.

Deák Dániel írt erről, miután tegnap arról beszéltem, hogy az ellenzék előtt egyetlen út áll, meg kell küzdeni a tisztességes választások feltételeiért.

Különben – tettem hozzá – a következő választásokat is el fogják csalni és akkor sem tehetünk mást, csak várhatjuk, hogy a koleszterin megoldja a problémát.

Nyilvánvalóan nem beszéltem a miniszterelnökről, hiszen nem ismerhetem a koleszterinszintjét. Arról, hogy a talpnyaló “elemző” a miniszterelnök úrra gondolt, én nem tehetek.

❗️ Ha Deák esetleg bennfentes információkat kotyogott ki, és tényleg problémák vannak, akkor sem javasolnám az ellenzéki kollégáknak, hogy a következő években ne csináljunk semmit és ne foglalkozzunk a valódi ellenállással, hanem játsszunk parlamentet.

? A miniszterelnöknek pedig jó egészséget és hosszú életet kívánok, mert nem lenne igazságos, ha nem élné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett!





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....