Egész Mexikót letarolta a szépségével ez a magyar lány - megőrülnek érte


Mexikóváros — Fotózzák sivatagi szafarin, sziklaszirten vagy egy luxusjachton – Budai Brigi bárhol készen áll rá, hogy ledobja a ruháit. Fehérnemű-, fürdőruha- és aktmodellkarrierjét egy poénból készült vadító fotónak köszönheti, s azóta több országban is az ő képeit csodálják a férfiak. Legutóbb a mexikói Playboy magazinban mutatta meg bájait a magyar lány.

– 2016-ban nyaraltunk a vőlegényemmel, egy szál bikinialsóban napoztam a tengerparton – kezdte történetét Brigi. – Egyszer csak odaszólt a párom, hogy álljak fel, csináljak egy szelfit. A cicimet csak a homok takarta, a kép óriási siker lett az Instagramon. Pár hónappal később egy budapesti kisboltban odajött hozzám az egykori hazai Playboy magazin főszerkesztője, aki felismert a képről. Telefonszámot cseréltünk, majd 2017-ben felkért a decemberi számra

Miután megjelent a magyar címlapon, a képe bekerült a nemzetközi adatbázisba, így 2018 decemberében már a szlovák Playboyban is feltűnt egy, a Hungaroringen készült fotósorozatával. Két év elteltével Mexikóvárosba hívták.

– Éppen Tulumban voltam egy egyhetes Black Tape projekten 2020-ban. A fotók meztelenül készültek, az intim részeket pedig színes, csillogó szigetelőszalaggal fedték el. A mexikói Playboynak feltűnt, hogy az országban vagyok, így kapva kaptak az alkalmon. Átutaztattak Mexikóvárosba, ahol egy hetet töltöttem a Playboy Mansionben. A fotózás egy magánházban zajlott, majd az utolsó, decemberi lapszámba kerültek be a képek – árulta el Brigi, akit a hosszabb utakra általában a vőlegénye is elkísér, és a munkák menedzselésében is segíti őt.

– Hét éve vagyunk együtt, ő a legnagyobb rajongóm és lelki támaszom. Sosem féltékeny, illetve mindenben támogat. Sokszor a nyaralásainkból is munka lesz, de nem bánja, nagyon büszke rám. Sok fotómat ő készíti, civilben ugyanakkor nem sok kép készül rólam. Nem tudom, hogyan viselkedjek természetesen a kamera előtt, így a hétköznapokban inkább nem fotózkodom.

Hogy legközelebb mikor élvezheti a vakuk villanását, még nem tudja. Brigi főként külföldön vállal fotózásokat, így a pandémia miatti határzárak nagyon megviselik, hiszen több munkája is tervben volt Amerikában. A járvány lecsengése után várhatóan a tengerentúli Penthouse magazinban tűnik fel legközelebb.













Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....