Óriási a találgatás a fideszes képviselő cégének új neve körül - véletlenül hasonlít valamire

Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád megyei képviselője májusban számolt be a parlamentben a kormány támogatását élvező és a turisztikai ügynökség szakmai iránymutatása mellett megvalósuló „desztinációs szintű turisztikai termék kialakításáról”, a Nógrádi Enjoy Parkról.

Ez a létrehozni kívánt park a politikus szerint a „ jó élet parkja, desztinációja” lesz, ahol a térségbe látogató összes turista megtalálja az ENJOY életérzéshez szükséges szolgáltatásokat, attól függetlenül, hogy pihenni vagy kirándulni érkezik.

A projektről korábban a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia részeként készült, a Mátrára vonatkozó cselekvési tervben is megjelentek már részletek, innen lehet tudni, hogy a fejlesztések egyik hangsúlyos helyszíne Pásztó városa lesz.

Becsó Zsolt fideszes képviselő a hivatalos Facebook-oldalán már márciusban sejtelmesen utalt fejlesztésekre, akkor olyan sokszínű „Enjoy pontok”-at emlegetett, amelyekre lehet építeni.
Azt pedig a HVG szúrta ki, hogy

nem sokkal ez előtt a poszt előtt nevezték át Becsó pásztói székhelyű, szállodai szolgáltatással foglalkozó cégét Palóc Hotel Kft.-ről Enjoypark Kft.-re.

A lap megkereste a Fidesz képviselőjét, aki szerint az Enjoy egy gyakran előforduló márkanév, de az Enjoypark és a Nógrád Enjoy Park, az „két külön történet”, és nem lehet egy lapon emlegetni őket.

A most már Enjoypark néven működő kft.-ről Becsó azt ugyanakkor elárulta, hogy a hozzá és testvéréhez köthető – egyszerű szálláskeresők számára szinte kivehetetlen – hollókői vendégház és a pásztói teniszcentrumukhoz tartozó, uniós pénzből épített és 60 millió forint vissza nem térítendő támogatásból kibővíteni tervezett szálláshely „professzionálisabb működtetésével” foglalkozik majd.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....