Felkavaró felvétel, ahogy a tolvaj rángatja szegény, kiskutyás nénit budapesten


Miféle alak az ilyen? Útbaigazítást kért egy nénitől a nagydarab fickó a II. János Pál pápa téren, a következő pillanatban már a nyakláncát tépte le róla. Az nagy kérés lenne, hogy ezeket az aljas, a normális együttélésre szemmel láthatóan teljesen alkalmatlan bűnözőket tüntessék el az utcákról egyszer és mindenkorra? A támadóról kiadott felvételen remekül látszik, hogy lenne ereje például elmenni dolgozni, ahelyett, hogy védtelen idős asszonyokat támad meg az utcán.


Egy férfi útbaigazítást kért egy idős asszonytól május 6-án délelőtt Budapest VIII. kerületében, a II. János Pál pápa téren. A nő készségesen magyarázni kezdett a férfinak, aki ekkor rámarkolt az asszony nyakláncára és kiszakította a nyakából. A férfi ezután elfutott; a lánc egy darabját és a medált magával vitte - írja honlapján a rendőrség.

Közzétették a térfigyelő kamera által rögzített, felkavaró felvételt is, melyen jól látszanak az események:

A férfi egy átlagos utcai beszélgetéshez képest jóval közelebb áll meg az asszonytól, szinte a kiskutyáját pórázon tartó néni fölé tornyosul, úgy kér "útbaigaítást." A következő pillanatban már a markában van szerencsétlen áldozata nyaklánca, s a nagydarab bűnöző a nénit rángatva próbálja megszerezni a zsákmányt. A kiskutyának szemmel láthatóan fogalma sem volt, mi történik a gazdájával. A támadó végül a megszerzett ékszerrel a kezeit feltartva sietve távozik, mintha nem is tett volna semmit:




A videó alapján a fővárosi rendőrök azonosították, és négy órán belül el is fogták H. Jánost; egy IX. kerületi zálogházban pedig az ellopott ékszert is megtalálták.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen