Nemzetközi botrány: Orbán Viktort alázzák egy népszerű amerikai sorozatban - durva


Az Utódlás (Succession) az HBO saját gyártású sorozata, ami igen népszerű nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon. Most Orbán Viktor neves is felbukkant benne.


Váratlan helyen, az Utódlás című amerikai politikai sorozat legújabb epizódjában került elő Orbán Viktor neve, szúrta ki a 24.hu. A magyar kormányfőt abban a jelenetben említik, amikor a médiatulajdonos „királycsináló” szereplők az Egyesült Államok kívánatos elnökéről, kiválasztásáról, ideológiai szempontok szerint beszélgetnek.



Az HBO sorozata egy fiktív, napjainkban működő, befolyásos amerikai családi tulajdonban álló médiavállalatról szól, amely aktívan formálja az amerikai belpolitikát. Orbán neve pontosan akkor hangzik el, amikor az egyik tulajdonos azt a véleményét hangoztatja, hogy szerinte egy fekete demokrata elnök lenne kívánatos az Egyesült Államok élén, és őt kellene támogatnia a vállalatnak, nem pedig a jobboldalit. Utóbbit ugyanis elfogadhatatlannak tartja, mondván, hogy az „egy nacionalista s.gg. Mérgező.”

A 24.hu szerint az idézett jelenet úgy szól, hogy

„Számára a diplomácia nem más, mint szarvasvadászat Orbán Viktorral és kereskedelmi háború Kínával.”

„Nem mondom, hogy eljön a harmadik birodalom, de tényleg félek, hogy belecsúszunk egy orosz-berlusconis-brazil sz*rkupacba.”


– hangzott el.

Az Utódlás (Succession) az HBO saját gyártású sorozata, ami a Murdoch családról mintázott, globális médiakonglomerátumot irányító Roy család utódlási harcait mutatja be.






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen