Tóth Gabit nem sikerült megtörni: „Erős hátországom van”

„Nagyon sokan jöttek oda hozzám azzal, hogy csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit a nyilvánosságtól kaptam, mert ők nem bírták volna. Más választásom nem volt, el kellett viselnem. Erős hátországom van, és ebben a legerősebb motiváló erő a kislányom és az emberek szeretete” – nyilatkozta Tóth Gabi a Blikknek.

Az énekesnő, aki általában tiszteletben tartja magánéletét, az interjúban arról beszélt, hogy 2023-ban sok élménnyel gazdagodott, például év végén hivatalosan is elvált Krausz Gábortól. Tóth szerint kettejük között „nem volt minden rossz”, voltak szép élményeik, csak épp párként, „mint férfi és nő” nem illettek össze. A gyerek hirtelen érkezett az életükbe, és kiderült, hogy különbözőek az érdeklődési köreik és az értékrendjük.

Fájt neki, amikor a szakítás bejelentésekor „Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát”. Krausz szerint neki kellemetlen fricskákat tartogatott az élet, Tóth pedig a Fricska együttes táncosával került össze. Tóth szerint azonban nem történt megcsalás.

Valóban fájtak neki azok a cikkek, amik róla megjelentek, mivel ezek „roppant negatív irányba formálták a megítélésemet, közutálat tárgya lettem a kommentelők között”.