Robbant a hír: Milliárdok üthetik Galambos Lajos markát

Galambos Lajos, a híres trombitaművész ügyvédje szerint várhatóan tavasszal szabadulhat a börtönből. Az énekes egészségi állapota aggasztó, súlyos súlyvesztést szenvedett a börtönben töltött idő alatt. Ugyanakkor az örömteli hír, hogy szabadulása esetén akár milliárdos vagyonnal is távozhat.

Galambos Lajos ügyvédje mindent elkövet annak érdekében, hogy a zenész minél hamarabb szabadon lehessen. Ennek eredményeként, ha sikerül a szabadulás, akár milliárdokat is bezsebelhet. A trombitaművész ingatlanjai hónapok óta el vannak hirdetve, és ha a szabadulásig találnak vevőt a mocsi birtokra, akkor Galambos Lajos vagyonát tovább növelheti 5 milliárd forinttal. A vadászház esetében pedig akár 235 millió forintot is kaphat az eladásért.


Az ingatlanok iránt folyamatos az érdeklődés, bár jelenleg nincs konkrét ajánlat. Az érdeklődők látják az ingatlanokban rejlő lehetőségeket, és számos elképzelés merült fel azok hasznosításával kapcsolatban. A terület alkalmas lehet gazdálkodásra vagy vállalkozás céljából, és már akadt olyan érdeklődő, aki rendezvényközpontot, valamint olyan is, aki kisállat-simogatót képzelt el az ingatlanokban.