Rengetegen aggódnak Tóth Gabiért - terápiára jár, megdöbbentő ami vele történt

Tóth Gabi, az énekesnő egy Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy sok bántás érte az interneten az utóbbi években, de úgy érzi, ezáltal megerősödött, és képes másokon segíteni. Beszélt arról is, hogy rendszeresen terápiára jár, és nemrég egy fiatalt sikerült lebeszélnie az ön*gyi*lkos*ság*ról.

A Tények.hu beszámolója szerint Tóth Gabi a csütörtöki reggeli bejegyzésében emlékeztetett arra, hogy nemrég Sümegen egy 16 éves kamasz ön*gy*il*kos lett, mert bántalmazták társai. Ezt követően elmondta, hogy őt is évek óta bántalmazzák az interneten, de míg mások a halált választották, ő tűrt és megerősödött.

A fiatal énekesnő arról is beszélt, hogy pár órája egy fiatal üzenetet küldött neki, amelyben segítséget kért, mert úgy érezte, az ön*gy*ilk*oss*ág lenne az egyetlen kiút a problémáiból. Tóth Gabi válaszolt neki, bátorította és megnyugtatta, és végül sikerült lebeszélnie a tervéről.

Fontosnak tartja, hogy az emberek szakemberhez forduljanak, ha hasonló problémáikkal küzdenek, és hangsúlyozta a mentális egészség fontosságát. Tóth Gabi maga is terápiára jár, és bizalommal fordulnak hozzá, ha segítségre van szükségük.

Végül arra buzdította az embereket, hogy ha bántalmazzák őket az interneten vagy más módon, ne tűrjék szó nélkül, és kérjenek segítséget. Az énekesnő szerint az apró gesztusok és a segítségnyújtás akár életeket is menthetnek. A beszámoló végén felhívás található a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámra.