Nem akárkit tanít énekelni Tóth Gabi - szeretné átadni amit tud

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence körül a dolgok elkezdenek rendeződni. A Sztárban Sztár Leszek! zsűritagja, aki együtt lépett fel Győrben énekesnőjével, úgy érzi, lassan helyreállnak az egyensúlyok és a körülöttük kialakult médiafelhajtás is csillapodik. Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyárra egy tánctábort terveznek, ahol nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat kívánnak oktatni.

A 2023-as év után idén lassan lecsendesednek a dolgok Tóth Gabi életében. A válás híre sok port kavart a hazai bulvársajtóban, különösen, mivel a szakítás nem volt zökkenőmentes.

Az énekesnő új kapcsolatának híre, Papp Máté Bence személyében, további érdeklődést váltott ki a média részéről. Tóth Gabi örül annak, hogy lassan úgy tűnik, a körülöttük kialakult botrányok csillapodnak, és az életük rendeződni látszik.

A Blikknek adott interjújában Tóth Gabi elmondta:

"Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk, és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket [...] Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit."


Az énekesnő beszélt arról, hogy párjával kiváló az összhang köztük, és ezt a környezetük is észreveszi. Nyitottak és őszinték, és rengeteg szeretetet kapnak. Mindketten színpadi emberek, akik képesek hatást gyakorolni a közönségre.

A szabadidejükben egymást tanítják: Papp tánctanácsokkal látja el kedvesét, míg Tóth Gabi énektudásával gazdagítja párját. Júliusban közös tervbe kezdenek, és egy tábort szerveznek Pomázon július 15. és 21. között.

"Táncolni és énekelni tanítunk majd nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között" - mondta az énekesnő.