Kitört a celeb botrány: durván nekimentek Ördög Nórának! - csak akkor oké a gyerekeket felhasználni, ha ezért pénzt kap

Osváth Zsolt kemény kritikával illette néhány közszereplőt, köztük Ördög Nórát, amiért elhatárolódott a múlt heti civil gyerekvédelmi tüntetéstől. Zsolt szerint Nóra azért tette ezt, mert meg akart felelni a TV2 vezetőségének.

A volt állami gondozott, aki maga is felszólalt a tüntetésen, elmondta, hogy közel 130 híresség támogatta a megmozdulást, de szerinte legalább ennyien voltak, akik valamilyen okból nem akartak hivatalosan szerepelni a támogatók között. Közülük kiemelte Ördög Nórát, aki korábban azt nyilatkozta, hogy bár elítéli a gyermekbántalmazást, távol tartja magát a politikától és a nyilvánosságban való részvételtől.

Zsolt videójában ezt kommentálta:

„Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról.”


Kifogásolta azt is, hogy Nóra szerinte csak akkor foglalkozik a gyerekekkel, ha ez anyagi haszonnal jár, miközben mások, mint például ő, ingyen szerveznek támogató akciókat.