Zalatnay Sarolta páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe

**Magyar Péter Döntése Anyák Napján Tüntetést Tartani Felháborítja Zalatnay Saroltát**

Az énekesnő, Zalatnay Sarolta, megdöbbenéssel fogadta Magyar Péter legújabb döntését, miszerint május 5-én, az Anyák Napján tüntetést szervez. E döntését kifejezetten az anyák iránti tisztelet hiányaként és a család egységének aláásásaként értékeli. Az énekesnő hangsúlyozza, hogy az ünnepeknek szenteknek kell lenniük, mentesek a politikai szempontoktól.

Zalatnay kifejezte felháborodását, különösen azért, mert számára semmi sem szentebb, mint a család és az emberi összetartozás. Egy olyan napot, amely az anyák megbecsüléséről szól, nem kellene politikai demonstrációkkal átszőni.

A Mandinernek adott nyilatkozatában Zalatnay hangsúlyozza, hogy a család és az emberi összetartozás az egyik legfontosabb érték az életében. Ezért is lép fel az ilyen jellegű döntések ellen.

Zalatnay Sarolta azonban nemcsak a kritikával élt, hanem egyben fel is hívta a figyelmet arra, hogy az anyák napját az ünneplés és a megbecsülés napjaként kellene tisztelni. Arra buzdítja az embereket, hogy csatlakozzanak hozzá, és próbálják meggyőzni Magyar Pétert, hogy változtassa meg a tüntetés időpontját.

Az énekesnő szavaiban érezhető az elszántság és a szenvedély az ügy iránt, hiszen hisz abban, hogy az anyák iránti tisztelet és a család fontossága minden politikai nézet fölé emelkedik. Azt szeretné látni, hogy az emberek összefognak, és közösen próbálnak változást elérni ebben az ügyben.