Varga Judit ex férje: Ismerem a rogáni propagandagépezetet, minden eszközzel megpróbálnak majd lejáratni

Magyar Péter, Varga Judit volt férje, újabb Facebook-posztot tett ki, amelyben kiszállt a NER-ből, lemondott eddigi pozícióiról, és Rogán Antalt, az oligarchákat, valamint néhány befolyásos családot okolt a rendszer hibáiért. A poszt végén arra utalt, hogy ha a Fidesz tagjai szavazhatnának, Rogán Antal azonnal visszavonulhatna, hogy élvezze a civil életet és a "találmányából szerzett milliárdokat".

Magyar Péter azt mondta, tudja, hogy a döntésével sok barátot veszít, és arra is felkészült, hogy a rogáni propagandagépezet minden eszközzel megpróbál majd vádolni, lejáratni, és ellehetetleníteni, felhasználva korábbi kapcsolatait is. Azonban kijelentette, hogy nem félti magát, és arra kérte másokat is, hogy ne féljenek kiállni az igazságért, a hazáért és az elesettekért.


A posztban Magyar Péter arra is kitért, hogy miért hallgatott eddig, és miért éppen most döntött úgy, hogy kilép a rendszerből. Családi okok mellett említette, hogy nehéz döntés volt szakítani az eddigi életével és kockára tenni az évtizedes emberi kapcsolatait. Ugyanakkor kiemelte, hogy a Fidesz többsége nem Rogán Antal, és sok jóravaló ember dolgozik a rendszerben kizárólag a hazájukért és a magyar emberek boldogulásáért.

A poszt végén a Romhányi József által írt "Lepketánc" című verset tette ki, amelyben a hernyóról és a lepkéről szólva arra utal, hogy a külsőségek nem jelentenek mérvadó értéket, hanem az emberi gerinc és tartás.