Tóth Gabi legnagyobb drámája: kiderült hány ismerőst veszítettek el az új párjával

Tóth Gabit új párjának családja nagy szeretettel fogadta, ugyanakkor a kapcsolatuk miatt sok ismerőst veszítettek. Papp Máté Bence elmondta, hogy bár voltak buktatóik és támadásaik, ezek csak még jobban összekovácsolták őket. Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy interjúban beszéltek arról, hogyan reagált a táncos család a énekesnő érkezésére, valamint hogyan kezelték a sajtóban megjelenő cikkeket és pletykákat.

A riporterrel megosztották, hogy milyen hatással vannak egymásra, és mi a terveik a jövőre nézve.




Tóth Gabi elmondta, hogy bár sok bántás érte őket, Máté mindvégig mellette állt, és ezáltal még jobban összekovácsolódott a kapcsolatuk. Kiemelte a párja családjának szeretetteljes támogatását, és hálás volt, hogy befogadták. Máté Bence hozzátette, hogy bár a külvilág támadásaiknak kitették őket, ez a kihívás csak erősítette a köteléküket.

A baráti körükben történt változásokat is megosztották, kiemelve, hogy a mély barátságok maradtak meg, míg a felszínes kapcsolatok megszűntek. Ezt azonban nem bánják, mert így egy olyan közeg alakult ki körülöttük, amely őszintén támogatja és velük van. Mindketten érzik, hogy sokat tanultak egymástól, és terveik között szerepel egy közös, táncos-zenés gyermektábor indítása a nyáron.