Törölték a cikkeket amiben együtt szerepelt Orbán testvérének és K. Endre neve

Egy olvasónk felhívta a figyelmünket arra, hogy a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján már nem található meg az a 2016-os cikk, amelyben K. Endréről, a bicskei otthon volt igazgatóhelyetteséről esett szó, aki kapcsolatban állt a pedofília miatt elítélt egykori igazgató, V. Jánossal. Amikor a cikkre kattintunk, egy 404-es hibaüzenet jelenik meg. Ebben a cikkben említik ifjabb Orbán Győző nevét is, aki birkózóegyesülete, a Niké edzéseket tartott a bicskei gyermekotthonban. Ezt az információt felhasználtuk egy korábbi cikkünkben, amelyben K. Endre kapcsolatait mutattuk be. A korábban hivatkozott oldal még elérhető volt.

Egy másik cikk is nyomtalanul eltűnt, amely arról szólt, hogy 2014-ben a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila részt vett a Niké SE birkózóbemutatóján, amelyet az ő tiszteletére rendeztek a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban. A beszámoló szerint ekkor Orbán Győző szenior Európa-bajnok és Majoros István olimpiai bajnok is jelen volt a vezetők mellett.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósághoz kérdéseket intéztünk a múltbeli cikkek elérhetetlenségével kapcsolatban. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.


Novák Katalin köztársasági elnök múlt hétvégén jelentette be lemondását, miután tavaly áprilisban kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének, K. Endrének. K. Endre a pedofil igazgató tettét akarta eltussolni egy hamis vallomás aláírásával. Novák bejelentése után Varga Judit volt igazságügyi miniszter is távozott a közéletből.