Több mint 20 milliárddal gazdagodott egyetlen év alatt Rogán propagandagyárosa

21,6 Milliárd Forinttal Gazdagodott Rogán Propagandagyárosa

Az elmúlt év során Balásy Gyula, Rogán Antal kampányainak megvalósítója, három cégéből összesen 21,6 milliárd forint osztalékot vett ki, ezzel jelentősen növelve vagyonát. Az éves beszámolók alapján világosan látható, hogy Balásy cégei kimagasló bevételeket és nyereségeket könyvelhettek el, melyek jelentős osztalékfizetésekben is megnyilvánultak.

A New Land Media Sikerei

A New Land Media a három cég közül az egyik legsikeresebb volt, 2023-ban 78,5 milliárd forint bevételt ért el. A cég nyeresége 9,537 milliárd forint lett, melyből Balásy 9,5 milliárdot vett ki osztalékként. Ez a kiemelkedő eredmény jól mutatja a cég hatékonyságát és profitabilitását a kommunikációs szektorban.

A Lounge Event Kft. Erőteljes Növekedése

A Lounge Event Kft. is lenyűgöző számokat produkált, nettó árbevétele elérte a 85 milliárd forintot. A cég 8,183 milliárd forint profitot termelt, melyből Balásy 8,1 milliárdot vett ki osztalékként. Ez az eredmény szintén azt mutatja, hogy a cég erős pozícióban van a piacon, és jelentős nyereséget tud generálni.

A Lounge Design Kft. Teljesítménye

A Lounge Design Kft. sem maradt el a többi cég mögött, 20,9 milliárd forint bevétellel zárta az évet. A cég nyeresége négy milliárd forint lett, amelyhez további kétmillió forint profit társult. Balásy itt kereken négy milliárd forint osztalék kivételéről döntött, ezzel is növelve személyes vagyonát.

A Village Media Kft. Szerepe

Balásy Gyula partnere, Hidvégi Krisztina által vezetett Village Media Kft. is említést érdemel. Ez a cég szorosan együttműködik a három nagy társasággal, és főként a kisebb helyekre, falvakba, városi és kerületi önkormányzatok kiadványaiba juttatja el a kormány üzeneteit. A Village Media Kft. tavaly 5,5 milliárd forint bevételt ért el, amelyből 1,58 milliárd forint profit keletkezett, és ezt az összeget Hidvégi teljes egészében ki is vette osztalékként. - számolt be róla a hvg

Összegzés


Balásy Gyula cégei az elmúlt évben kimagasló eredményeket értek el, amelyeket jelentős osztalékfizetések követtek. A New Land Media, a Lounge Event Kft. és a Lounge Design Kft. mindegyike jelentős bevételt és nyereséget produkált, ami jól mutatja a cégek piaci sikerességét. Balásy 21,6 milliárd forint osztalékot vett ki ezekből a cégekből, ezzel is alátámasztva a cégek jövedelmezőségét és saját pénzügyi sikerét. A Village Media Kft. szintén jelentős profitot termelt, amelyet Hidvégi Krisztina teljes egészében osztalékként vett ki. Az eredmények alapján Balásy Gyula cégei továbbra is meghatározó szereplők a kommunikációs piacon, jelentős mértékben hozzájárulva a tulajdonosok anyagi gyarapodásához.