Tarol Magyar Péter legújabb videója

Magyar Péter ledobta az atomot az új videójával

A Tisza Párt elnöke, Magyar Péter, legújabb közösségi média posztjával ismét felkeltette a figyelmet. Az közösségi médiában megosztott videóban ferde pados fekvenyomást végez, miközben Rocky Balboa ikonikus filmzenéje szól a háttérben.

„Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni” – idézi a híres Rocky Balboát, ezzel inspirálva követőit a kitartásra és az élet nehézségeivel való megküzdésre.

A videón látható, ahogyan Magyar Péter a súlyokkal küzd bár a részletek nem teljesen egyértelműek, úgy tűnik, hogy a politikus 16 kilós egykezes súlyzókkal dolgozik, miközben egy 12. kerületi konditerem falai között végzi a gyakorlatot.

Magyar Péter videója remélhetőleg a közösségi média felhasználóit is arra ösztönzi, hogy szembenézzenek saját kihívásaikkal. Az edzés, mint életforma, egyre népszerűbbé válik, és a Tisza Párt elnöke által közvetített üzenet biztosan sokak számára inspiráló lehet.

Mivel az elmúlt hónapokban Magyar Péter minden megmozdulását kritika követte a kormányoldalról, így érdekes lesz látni, hogyan reagál pl. Menczer Tamás vagy akár Deutsch Tamás.

Nemrégiben Orbán Viktor is bejelentette, hogy edzésbe kezdett egy orosz módszerrel, hamarosan arról is beszámolunk, Szijjártó Péter pedig rendszeresen posztol futásról, edzésről így ha mást nem is, annyit elért a magyar politikai társaság, hogy népszerűbb legyen a testmozgás a magyarok körében ami üdvözlendő!