Szomorú képek érkeztek: Hiába hirdettek ingyenes meccsnézést, kongott az ürességtől a Pancho Aréna

A felcsúti csapat aktív volt a nézőtoborzásban. Az idei tavaszi meccseikre például minden felcsúti lakost meghívtak, és ingyenes belépőt, emlékezetes élményeket, jó hangulatot és ajándékokat ígértek.

A hangulat megteremtésére már régóta odafigyelnek. Volt olyan alkalom is, amikor hangorkánnal csábították a nézőket.

A múlt héten a Puskás Akadémia-Zalaegerszeg meccset is nagy várakozás előzte meg. Az ingyenbuszok továbbra is szállították az érdeklődőket a stadionhoz.

Azonban a szerda esti mérkőzésen inkább azoknak ajánlott a hangulat, akik szeretik hallani a taktikai utasításokat és a játékosok kommunikációját. A közvetítésből is jól kivehető volt a hangulat.

Az arany színű székek újítása szépen mutatott a stadionban. Bár Felcsúton mindössze 1888 lakos van, a Puskás Arénába több mint 3000 ember fér be, mégsem tűnt úgy, mintha tele lenne.


A közvetítésben a köztévé sportcsatornája inkább a ZTE-szurkolókat mutatta be, ha sűrűn álló nézőképet akartak bemutatni. A felcsúti stadionban nem alakult ki igazi katlanhangulat ebben a szezonban, hiszen 10 hazai meccsből mindössze 2-t nyertek meg, és 6 alkalommal döntetlent játszottak.