Szentkirályi Alexandra bekeményített: az orbánozás abbahagyását javaslom neked!!!

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje, szombaton kampányolt, és válaszolt a Telex kérdéseire. A beszélgetés során elmondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök támogatását érzi mögötte, és pénteken találkozott is vele a Fidesz kampánynyitóján.

"Számíthatok a miniszterelnök úr támogatására, és nagyon pozitív visszajelzéseket kapok a budapesti választóktól is" - nyilatkozta a volt kormányszóvivő.

Szentkirályi kifejezte, hogy bár örülne, ha Orbán Viktor később személyesen is részt venne a kampányában, a választók véleménye számára ugyanolyan fontos.

Az újságíróknak azt is elmondta, hogy nyitott lenne egy vitára Karácsony Gergellyel, de úgy véli, hogy a valódi vitapartner nem Karácsony, hanem Gyurcsány Ferenc.

A főpolgármester-jelölt kiemelte, hogy míg Orbán Viktor kormányzása alatt nincsenek "régi, bukott, az országot csődbe vivő miniszterei", addig Gyurcsány Ferencnek igen, akiket a fővárosi vezetésbe helyeztek.

Szentkirályi Alexandra a visszalépési kérdésre humorral reagált, mondván, hogy nem tartja reálisnak, hogy "elüssön a sárga villamos".

Kampányfőnöke, Hidvéghi Balázs esetében felmerült egy érdekes jelenet, amikor Magyar Péter, a Tisza Párt jelöltje sok sikert kívánt neki. Ezt követően Szentkirályi Alexandra kifogásolta a gyurcsányozásra való hajlamot, és inkább konkrét programokat kért Budapest számára.

Végül, Szentkirályi a kölcsönös kézfogás közben javasolta Magyar Péternek az "orbánozás abbahagyását".:

Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked.

Így Szentkirályi Alexandra a kampány közepén az eddigi események fényében továbbra is éles hangon érvel és készül a budapesti választásra.