Menczer Tamás teljesen nyugodt: állítja, nem tartja ellenfélnek Magyar Pétert csak azért mert sokan lájkolják

Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való

Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahova való - közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban. A felvételen, amely az ATV egyik műsorában készült, Menczer Tamás úgy fogalmazott: Magyar Péter háborúpárti, baloldali, külföldről irányított és finanszírozott politikus.

"Az a brancs egyszer már tönkretette az országot" - mondta a kormánypárti politikus, megjegyezve, hogy a háborúpártiak, a baloldaliak most újra tönkretennék az országot. "Nem fogjuk hagyni, ez a választás tétje" - hangsúlyozta Menczer Tamás. Mint mondta, a baloldali szavazók most "Magyar Péterben látják a csodát". Hozzátette: korábban a Momentumban, majd Márki-Zay Péterben is a csodát látták, és mindkettőnek zutty lett a vége. Majd megint "jön a megszokott forgatókönyv" - tette hozzá.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kitért arra is, hogy általában nagyon jól szórakozik Magyar Péter közösségi médiában tett bejelentésein, amelyeket arról ír, hogy mi zajlik a Karmelitában és a miniszterelnök közvetlen környezetében. Mint mondta, ezekből semmi sem igaz.

Megjegyezte: lehet, hogy sok kedvelést kapnak ezek a bejegyezések, de korábban Jakab Péter, a Jobbik egykori elnöke is tévesen gondolta azt, hogy aki lájkversenyt nyer, az választást nyer. Emlékeztetett rá, hogy Jakab Péter a baloldali előválasztáson "a futottak még kategóriába sem került be".