Óriási bukás: Kiderült mekkora veszteséget termelt Orbán Ráhel Bababoltja - sokkoló számok

## Orbán Ráhel Bababoltja 55 Milliós Veszteséget Könyvel 2022-ben

Budapest, 2024. március 17. - Az Odu Store Kft., melyet Orbán Ráhel, Magyarország miniszterelnökének lánya alapított és 100 százalékos tulajdonában áll, 2022-ben 55 millió forintos veszteséggel zárta üzleti évét.

A hvg.hu beszámolója szerint a cég 2021-ben alakult, és az első hónapoktól kezdve, valamint az első teljes évben is veszteséget termelt. Bár ez szokványos egy induló vállalkozásnál, az Odu Store Kft. saját tőkéje így negatív tartományba, mínusz 54 millió forintra süllyedt.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy Orbán Ráhel húga, Sára tanácsadó cége lényegesen kedvezőbb üzleti eredményt mutatott 2022-ben. A vállalkozás 13,5 millió forintos nyereséget ért el, ami jelentős különbség az Odu Store Kft. által könyvelt veszteséghez képest.

Az Odu Store Kft. elit bababoltként kívánt megjelenni a piacon, azonban az üzleti környezet, valamint a verseny nagysága bizonyult kihívásnak az indulás szakaszában. Orbán Ráhel vállalkozása így komoly kihívásokkal néz szembe a fenntartható üzletmenet és a nyereséges működés tekintetében.

Az Odu Store Kft. képviselői egyelőre nem reagáltak a hvg.hu érdeklődésére a cég üzleti teljesítményével kapcsolatban.