Olyan tengerparti szállodát vett Mészáros Lőrinc hogy az ember álla leesik tőle

Mészáros Lőrinc vállalatcsoportja tovább bővíti horvátországi szálloda-portfólióját, ahol az Abbáziában található Hotel Miramar kerül a cég kezébe, az eddigi osztrák tulajdonos, Wilfried Holleis érdekeltségéből.

A négycsillagos szálloda öt épületből áll, 108 szobával rendelkezik. A Mészáros Csoport már 2022 decemberében bejelentette a vásárlást - idézi fel a Novilist.hr.

A Hotel Miramar vendégeit étteremmel, ingyenes magánparkolóval, szezonális szabadtéri úszómedencével és fitneszközponttal várja. Habár jelenleg nem foglalható szobát a Bookingon, a szálloda értékelése az oldalon kifejezetten magas, 9,2-es.


Az abbáziai szálloda leköszönő igazgatója, Kristina Bukovac, a Holleis család egyik tagja, a közösségi médián keresztül számolt be a tulajdonosváltásról. Bukovac köszönetet mondott mindenkinek az eddigi együttműködésért és az elmúlt 19 év közös erőfeszítéseiért. A márciustól új vezetőség irányítja majd a hotelt, és sok jelenlegi munkatárs az új tulajdonos vezetése alatt dolgozik tovább. A magyarok önállóan fogják kezelni az osztrák Wilfried Holleistól vásárolt szállodát.

Mészáros Lőrincet a horvát portál nagy beruházásairól és a Rivas Hotels & Resort építkezéseiről is ismerteti. A Mészáros Csoport Ausztriában és Montenegróban is rendelkezik szállodaérdekeltségekkel. A Blikk tavaly januárban beszámolt arról, hogy a vállalatcsoport érdekeltségébe tartozó Rivas Hotels and Resorts megállapodást kötött a Marriott International vezetőivel egy, Horvátországban épülő szálloda üzemeltetéséről az isztriai Ičićiben.