Nem kéne annyit lopni - durva dolgokat üzentek az emberek a képviselőknek

Vagyonnyilatkozat: 2,1 forint készpénzt vallott be a fideszes képviselő - Az is valami.

19,5 forint takarékban elhelyezett vagyont és 2,1 forint készpénzt vallott be kézzel kitöltött friss vagyonnyilatkozatában Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője – hívja fel a figyelmet a K Monitor.

A közpénzek átlátható felhasználásáért és a korrupció visszaszorításáért kampányoló civil szervezet is csak találgat, hogy a jelzett összegek most akkor

ezerre,

millióra

vagy milliárdra vonatkoznak-e.


Fazekas aki földművelésügyi miniszter is volt, képviselőként bruttó 2 166 217 forintot keres, az Állatorvosi Egyetem alapítványában 1,5 millió Ft-os tiszteletdíjat kap. A cégéből is jutott neki 9 millió forint osztalék 2023-ban. (A Telex nyomán)

Frissítés: A Fidesz-frakció Sajtóosztálya szerkesztőségünkhöz eljutatott helyreigazítási kérelmében közölte, hogy Fazekas Sándor országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatának két sorában elírás történt, képviselő úr haladéktalanul javította azt és elnézést kér.


Nyilvánosak a képviselők vagyonnyilatkozatai, Orbán Viktor kormányfő például szegényebb lett. Hisznek a politikusoknak az emberek? Kiderül a videóból: