Menczer Tamás bedurvult: úgy gondolja, most megtalálta Magyar Péter gyengepontját

„Melegszik a pite, Peti!” – Menczer Tamás ismét kérdőre vonta Magyar Pétert

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója ismét éles üzenetet intézett Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke felé. Menczer közösségi oldalán megosztott bejegyzésében több kérdést is megfogalmazott Magyar Péter korábbi pozíciója, a Diákhitel Központ vezetése kapcsán.

A bejegyzés azzal a provokatív felütéssel indult, hogy „Melegszik a pite, Peti!”, utalva arra, hogy Magyar Péter számára kellemetlen kérdéseket fog feltenni. Menczer arra volt kíváncsi, hogy hány „haver” részesült a Diákhitel Központ pénzéből Magyar vezetése alatt. Az egykori diákhitel-vezetőre utalva Menczer kijelentette:

„Se közbeszerzés, se pályázat, se semmi? Csak ment a zseton fű alatt?”

Menczer további kérdéseket is felvetett, mint például, hogy azok az emberek, akik korábban profitáltak a Diákhitel Központ ügyeiből, most segítik-e Magyar Péter új politikai formációját, a Tisza Pártot.

A poszt végén Menczer élesen bírálta Magyar Pétert, aki szerinte tisztességről beszél, miközben hazugságokat hangoztat:

„Te beszélsz tisztességről? Megint hazudsz, Peti!”

Menczer Tamás és Magyar Péter közötti feszültség egy ideje érezhető a politikai közbeszédben, és ez a mostani megszólalás újabb fejezete ennek a konfliktusnak. Menczer éles hangnemben kérte számon Magyar Pétert, míg az utóbbi, eddig nem reagált nyilvánosan a vádakra.

A Diákhitel Központ korábbi működése és a Tisza Párt jövője egyaránt politikai viták tárgyát képezik, így várható, hogy a két politikus közötti feszültség továbbra is a nyilvánosság előtt zajlik majd.